| | | |

БОМБА! Депутатът от ПП Велико Минков: Да, аз съм баща на детето на убийцата Габриела

33-годишната Габриела Славова, която заедно с майка си беше обвинена за умишленото убийство на 44-годишния си съпруг Пейо Пеев, има дете от депутата от 47-ото НС Велико Минков.

снимка: Фейсбук

Ето какво написа адвокатът на Минков:

Упълномощен съм като адвокат от доверителя си Veliko Minkov (Велико Минков), чието име бе въвлечено в коментарите около убийството на Пейо Пеев, извършено на 18.01.2024, да заявя следното, за да се спре потока от фалшиви новини:

Г-н Велико Минков има основание да вярва и е сигурен, че е биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев.

По силата на презумпцията за бащинство, покойният г-н Пейо Пеев е станал баща на Кристиян, заради качеството си на съпруг на майката г-жа Габриела Славова.

снимка: Фейсбук

Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за установяване на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския окръжен съд.

Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, след като г-н Минков, при опита си да припознае детето, разбира, че припознаването не може да бъде признато, защото дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила граждански брак с (вече покойния) г-н Пейо Пеев, от когото има друго по-голяма дете.

За съжаление съдебните процедури по оспорването на произхода на детето от г-н Пеев и признаването на г-н Минков за баща, текат неадекватно бавно, спрямо социалната необходимост.

В резултат от това, г-н Минков не може да поеме грижата за сина си, докато не бъде признат от държавата за негов баща.

Г-н Минков моли медиите да ползват тази информация, за да се избегне разпространяването на фалшиви новини, а при нужда да се обръщат към адвоката му Пламен Борисов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Дир.бг

Similar Posts