| | | |

Ето СНИМКИ на тъщата Красимира Трифонова, помогнала на дъщеря си да убие Пейо

Дипломатът с десетки години трудов стаж Красимира Трифонова, която уби собствения си зет Пейо Пеев, вчера скри лицето си в съдебната зала по време на гледането на мярката за неотклонение за убийството.

Заедно с дъщеря си – бургаската кандидат-депутатка от листата на Кирил Петков и Асен Василев – Габриела Славова-Пеева, ексконсулът ни в Тайланд влезе в съда с вдигната глава, която обаче бе покрита дори над очите с медицинска маска.

Двете жени, които са имали очевидно стремеж за високи постове, извършиха една от най-жестоките екзекуции в днешно време – убийството на съпруга на Габриела и баща на едното ѝ дете – Пейо Пеев.

снимка: Флагман

Младият мъж първо бе удушен, след което запален в колата си в опит да бъдат прикрити следите от престъплението.

В убийството по първоначални данни са замесени цялото семейство – майката Красимира, бащата Петър и дъщерята Габриела.

Спорът бил заради родителски права по време на развода между младото семейство Пееви.

Ето лицето на дипломата Красимира Трифонова, за която се твърди, че е удушила зет си с голи ръце. Кадърът е от почитането на 1 ноември – българският Ден на народните будители, в Тайланд, през 2008 г.

снимка: Флагман

Тогавашният ни консул Красимира Трифонова посреща делегация от руската православна църква и позира пред българския флаг.

снимка: Флагман

Руската група отправя почести и поздрави по случай 1 ноември, както и за 3 март – Деня на Освобождението на България от османско владичество.

Дъщерята на Красимира обаче се оказа не по-малко амбициозна млада дама.

На парламентарния вот през 2021 г. тя изведнъж се появи в Бургас като номер 12 в листата на новоизлюпената “Продължаваме промяната” и бе шумно представяна като експерт и млад и перспективен кадър от Харвардската школа.

Запознати с продължението на политическия път на кандидат-депутатката от Бургас обаче не се изказаха особено ласкаво по неин адрес пред Флагман.бг.

По техните твърдения Габриела не била особено общителна с колегите си във важните моменти, но за сметка на това отлично умеела да създава напрежение и постоянно всявала раздор в редиците на новосформираната партия на Кирил Петков и Асен Василев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts