| | | |

След ареста: Диона се събра с Константин и показаха с какво се друсат СНИМКА

Певицата Диона продължава със самоиронията покрай ареста си, след като бе спипана да шофира под въздействието на наркотични вещества. Но този път се събра с колегата си Константин и положението излезе извън контрол.

Преди няколко дни самият той пусна забавно клипче, с което се подиграва на последната изцепка на колежката си. Няколко часа по-късно се оказаха прегърнали и отново с “Нурофен” в ръка.

Оказа се, че вместо да ближе рани и да се срамува от постъпката си, Диона е хукнала по нощните клубове, където се забавлява и видимо не съжалява за нищо.

Тя отиде на участие на Константин в Пловдив и побързаха да се снимат с кутийка от “Нурофен” – хапчетата, които Диона твърди, че е пила и заради които тестът й за наркотици излиза положителен.

Преди няколко дни Диона призна, че никой не я е информирал за кръвната положителна проба за наличие на кокаин. Тя научила от медиите, но продължава да отрича и да твърди, че е невинна.

В социалните мрежи хейтът към нея е огромен, но в същото време пък кариерата й тръгна нагоре и след инцидента има доста поети участия.

Тя обеща, че до няколко дни ще пусне рап песен, а нейните фенове очакват в нея да включи фрази от скандалния си арест, който я вкара в националните новини и по този начин си вдигна рейтинга до небето

Източник: show.blitz.bg

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки: Архив

Similar Posts