| | | |

Делян Пеевски и Джевдет Чакъров ще работят заедно

“Делян Пеевски и Джевдет Чакъров ще работят заедно като съпредедатели на ДПС

Това каза европедутатът Илхан Кючук пред радио К2.

снимка: Архив

Според него по въпроса за лидерството на ДПС няма никаква интрига, защото двамата ще работят заедно, както се казва и в словото на почетния председател Ахмед Доган.

“Идеята е ДПС да отговори на очакванията в българското общество и в света”, каза още Кючюк.

“Ние винаги сме се съобразявали с темпоритъма на световните дела и в този смисъл виждаме потенциала на това да имаме силно лидерство, което ще ни преведе през кризите!”, добави той.

“Силно ДПС означава стабилна политическа организация, която поглежда с уважение към миналото! Впрочем ние сме единствената партия, която не се срамува от миналото си.

Точно обратното, гордеем се с достиженията си и гледаме с уважение на всичко, което се е случило в миналото. Но заедно с това имаме вярата, че новите поколения, модернизираната политика ще ни отведе към бъдещето!

И всичко това е важно за стабилността на България и дори за националната сигурност без да преувеличавам, каза още българският представител в ЕП.

“Защото силните, последователни, държавотворни позиции на ДПС създават условия за тежки реформи.

Освен че са изигравали важна роля за тежките избори, които е правила България, то и тежките реформи изискват подкрепата на ДПС.

Не е излишно да се припомни конституционната реформа, ясната ни позиция за Шенген и еврозоната, интеграцията на страните от Балканите!“, категоричен бе Кючюк.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: ДПС

Similar Posts