| | |

Пиян нашенец тича гол на международно летище, увиха го в чаршаф ВИДЕО 18+

Фиркан нашенец си го развя пред пълно летище. Това съобщи Daily Mail.

36-годишният Мартин Евтимов, за когото се предполага, че е българин, спретна същинско шоу на международното летище “Форт Лодърдейл-Холивуд” в американския щат Флорида в понеделник.

След като се съблякъл и тичал гол през помещенията за проверка на един от терминалите, след което и се търкалял по земята.

Евтимов е пристигнал на летището със собствен автомобил, след което се е съблякъл и е влязъл в помещенията на аерогарата, предизвиквайки смут и паника сред чакащите проверка пасажери.

На пияна глава той опитал да проникне в една от служебните стаи на летищните власти, след което налетял на бой на един от полицейските служители на терминала.

При ареста Евтимов оказал съпротива. На кадрите се вижда как в един момент двама служители го притискат към маса, а по-късно го извеждат, увит в чаршаф.

Срещу него са повдигнати множество обвинения, включително за хулиганство, съпротива при арест и непристойно поведение. Определена му е гаранция в размер на 3 500 долара, което е малко над 6 000 бона в лева.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts