| | |

Настимир Ананиев от Виена: 4-хилядниците на Путин произвеждат фалшиви новини и дезинформация

Самолетът с мигрантите не беше скрит. Най-лошото е, че едни 4-хилядници бяха на летище София и произвеждаха фалшиви новини и дезинформация. 4-хилядниците са аватари на режима на Путин, който започна войната в Украйна преди 2 години.

Тези хора атакуват правителствата във всички държави в ЕС, включително и в България. Проблемът е, че вчерашните лъжи и дезинформация на 4-хилядниците на Путин се прехвърлиха днес и на парламентарната трибуна, от която опозицията се опита да всява страх.

Това каза в предаването “Денят на живо” по БНТ депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България”

Настимир Ананиев, който коментира темата за трансфера от Австрия на 18 бежанци, които са регистрирани като кандидати за международна закрила в България.

“Вчера в България са кацнали 18 човека. Това е по Дъблинското споразумение, което е подписано от Станишев, а днес неговата партия произвеждаше лъжи и всяваше страх в НС.

Април месец ще бъде подписан Пактът за миграцията. С този пакт България ще бъде облагодетелствена и ще има една от най-защитените граници в ЕС”, категоричен бе Ананиев.

“Бежанският натиск в България не идва от ЕС, а отвън. Проблем не са бежанците, а лъжците, които всяват страхове. Днес Дейвид Камерън каза много правилно – всички трябва да се обединим и да покажем на Путин, че е сгрешил”, добави депутатът от ПП-ДБ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts