| | |

В ранни зори: Христо Иванов изправи на нокти Цънцарова

Лидерът на ДБ Христо Иванов изправи на нокти водещите на сутрешния блок в Би Ти Ви, като не се появи за участието си в ефир.

Видимо неприятно изненадана, Мария Цънцарова обясни, че бившият правосъден шеф е трябвало да дойде в студиото, но не се е появил, като обяснението на пресцентъра е, че имал неотложни ангажименти по т. нар. Меморандум, който стана ясно, че вчера ПП-ДБ искат да предложат на ГЕРБ.

Тъкмо по тази тема, Иванов бе извикан в студиото.

Вчера вечерта стана ясно, че коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” предлага преговорна рамка пред ГЕРБ-СДС за извършването на ротацията на 6 март.

Те заявиха, че ако не се стигне до разбирателство, то “сглобката” трябва да се договори заедно с изборите за европейски парламент да се проведат и предсрочни парламентарни избори 2в 1 .

ПП-ДБ предлагат меморандум относно продължаване на реформите в областта на ефективното управление, правосъдието, борбата с корупцията и сигурността в периода март 2024 г. – декември 2024 г.”, и съдържа визията на ППДБ за приоритетите на държавата до края на 2024г.

Малко преди това, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нахока премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел за това, че не преговарят за ротацията, а пътуват в чужбина.

Той се закани на “некоалиционните” си партньори от “Продължаваме промяната – Демократична България” (ПП-ДБ), че ГЕРБ ще ги бият и ще си върнат всичко, което им е било взето.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts