| | | |

ПП-ДБ сериозно ревнува ГЕРБ! Денков пътува в чужбина, за да бъде сниман с колкото се може повече държавници

Как американски фирми и проекти, по които вече са минали определен тип състезания или търгове, после се коментират от Асен Василев и той взима отношение.

Въобще по отношение на външната политика има много сериозна ревност от страна на ПП-ДБ към ГЕРБ.

И това е може би в основата на тези политически совалки, които наблюдаваме. Така, според изказванията и на високо равнище от ГЕРБ, много се ревнува опитът да се провежда такава активна дипломация.

Министър-председателят Денков пътува доста в чужбина в последните седмици. Целта е да бъде сниман с колкото се може повече държавници, за да може по този начин да потвърди своята компетентност именно в областта на външната политика.

Друг е въпросът с какви държавници се среща. Нидерландският премиер Рюте е в оставка, а френският президент Макрон губи непрекъснато авторитет.

Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ проф. Николай Радулов, експерт по национална сигурност и преподавател в НБУ.

снимка: Архив

„Има и друго. Не успяха да му осигурят на Денков снимка в Белия дом с Байдън, въпреки че дадоха една крупна сума на лобисти. Странно е защо не стана.

От приятели, които имам в САЩ, знам, че само снимка с американски политици струва 10 000, 15 000 долара. След това пък какво ще се пише в пресата, е друго“, добави още гостът.

„Не можем да бъдем сигурни дали имената на хората в „творбата“ на генерал Атанасов, свързана с убийството на Мартин Божанов – Нотариуса, са автентични.

Неговата електронна поща е известна с това, че получава много „сигнали“. Въпросната „творба“, която той даде на комисията в парламента, е анонимна“, сподели още Радулов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts