| | | |

Настимир Ананиев направи нечуван ГАФ навръх 3-ти март, цялата мрежа го взе на подбив СНИМКИ

България празнува национален празник и 146-ата годишнина от Освобождението. Из цялата страна са организирани тържества по случай 3-ти март, в които взимат участие политици, общественици и всякакви хора.

Всички са в празнично настроение и с приповдигнат дух, а официалните лица спазват строг етикет, е… не всички.

Социалните мрежи вече прегряват със снимки и мемета на един от депутатите, участвал във военния ритуал по издигане на националния трибагреник на площада при Паметника на Незнайния воин в София.

Става въпрос за Настимир Ананиев от “Продължаваме промяната-Демократична България” (ПП-ДБ).

Повод за шегите и закачките, които бълват в онлайн пространството, се оказа облеклото на депутата.

Макар че той бе сложил костюм, връхната му дреха въобще не се вписваше в тържествената обстановка. Ананиев бе избрал да го пази от студа шушлякова грейка, а над нея се бе загърнат с кариран шал.

Очевидно народният представител е зиморничав и му е било доста студено, но на такъв важен ден е можел да се спре на друго облекло.

Защо не е сложил палто или балтон, се питат в мрежата.Това не е първия път, в който Настимир Ананиев е обект на шеги и закачки.

Припомняме, че по време на клетвата на 48-ото Народно събрание (НС) той допусна друг гаф.

Ананиев бе забравил телефона си включен и излъчи клетвата на живо във фейсбук. Но телефонът бе оставен на банката пред него и всъщност всички видяха единствено… корема на Ананиев, пише Блиц

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts