| | | |

Контрера се ядоса на НСО: Срамота! Безсрамници! И не е за първи път!

Свръх мерките за сигурност покрай национални чествания започват съвсем да дразнят!

Това написа в социалните мрежи активистът Карлос Контрера.

И още:

На официалното честване за Трети март в София служителите на НСО пак бяха опасали цялото пространства около и край катедралния храм “Александър Невски”, паметника на “Незнайния войн”, паметника на цар Самул и Военния клуб.

Кордони, огради, рамки, метал детектори… Срамота е! И не е за първи път!

От кого пази НСО официалните лица? От народа?

Стигна се до куриозен случай, в който НСО се опитаха днес да не ни допуснат от ВМРО с три знамена – на Васил Левски, на Гоце Делчев и на Даме Груев, защото били с телескопични дръжки… И се опитаха да се оправдаят с общината и МВР, което после се изясни, че не е вярно и няма такова “разпореждане”.

Докога ще ви търпим безобразията по национални чествания?!

Пазвантите на Денков и Габриел с какво право и на какво основание въвеждат мерки за сигурност до степен хората да не могат да се съберат и да видят церемонията?

Денков се беше скрил като мишок на трибуната, натовариха го в лимузината веднага след края на официалната част досами трибуната и дим да го няма.

Крайно дразнещо е самообявилите се за български елит да се ограждат с кордони, гавази и огради и то на официални чествания на национални празници! До кога ще се криете и от кого се криете?

И защо?

Безсрамници!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук

Similar Posts