| | | |

Смайващо разкритие за мнимия инвалид, разобличен от Динко

Полицията в Бургас задържа 58-годишен криминално проявен бургазлия, който склонявал трима мъже към просия срещу обещание за добри доходи.

Задържаният организирал стройна система, в която всеки от просещите заемал определено място.

Единия от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч обичайно се представял с увреждания и че е загубил една ръка или двата си крака. Той е пребивавал най-често на територията на Бургаски регион, като освен в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол.

Въпросният мъж е същият, към когото Динко от Ямбол прояви агресия и разпространи клип в социалните мрежи, след което му бе повдигнато обвинение, но беше освободен срещу парична гаранция, пише БГНЕС.

Другите двама мъже в схемата – на 30 и 59 години просели основно в Пловдив и Варна, като често били ротирани от 58-годишния бургазлия.

Задържаният договорил с тримата просещи различно съотношение при разделянето на „печалбата“, като подсигурявал и транспорта до „работното им място“.

58-годишния криминално проявен бургазлия е задържан за срок до 24 часа.

Тримата просещи са разпитани в качеството на пострадали „жертви на трафик“. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура по компетентност.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts