| | | |

Нов жесток удар за дрогираната Мис Силикон Катрин Йорданова

Силиконката неотдавна бе хваната да шофира под въздействието на наркотици, а след това освободена срещу гаранция от 5000 лева

Мис Джигит, както вече неслучайно определят тунингованата брюнетка, наскоро се оплака от още проблеми, които са й се стоварили на главата. Те обаче, за изненада на мнозина, нямат нищо общо с безразсъдното й шофиране!

Силиконката Катрин Йорданова, която бе хваната да шофира под въздействието на наркотици, а след това освободена срещу гаранция от 5000 лева, май тепърва ще си навлича главоболия заради арогантността и престъпното си безхаберие.

Мис Джигит, както вече неслучайно определят тунингованата брюнетка, наскоро се оплака от още проблеми, макар и те да не са свързани с безразсъдното й шофиране.

Става въпрос за начислена сметка за ток от 300 лева, за която се оплака самата тя в социалните мрежи.

“Аз даже не се прибирам, смятай ако се прибирах постоянно”, жалва се в профила си Катрин, която постоянно демонстрира луксозен начин на живот ио едва ли тези 300 лева ще й нарушат дори дневния бюджет.

Как изкарва парите си обаче, остава загадка, при условие че неотдавна и самата тя призна, че не работи и дори не се и опитва да търси своето поприще.

На въпрос след ареста откъде идват доходите ѝ, тя не пожела да даде отговор

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts