| | | |

Алла Пугачова се отрече от руснаците, те я позлатиха с 20 милиона за 2 дни

През последните две години бившата руска поп звезда, а сега пенсионирана домакиня Алла Пугачова не планира да се връща в страната, която е напуснала, според собствените й думи. Изпълнителката има имоти в Кипър, където се премести от Израел, а децата й имат европейски паспорти.

В продължение на две години Пугачова седеше тихо и не правеше никакви коментари, освен за роби и крепостни селяни.

И внезапно нейното онлайн мълчание беше прекъснато от бурна активност. Певицата реагира особено емоционално на думите на Стас Михайлов за звездите-бегълци.

Пугачева записа грубо видео с отговор на Михайлов, където го нарече нецензурни имена и заплаши да се върне.

Потребителите на мрежата бяха изненадани от такава внезапна активност на певицата, която доскоро тихо си седеше на острова.

Ако до преди няколко месеца в интернет не се появяваше нито дума от нея, сега тя публикува видео как танцува на украински хит, след това гневно отговаря на критиките на колегите си, а после издава албум със записи на живо от отдавнашен концерт и обещава още един с нови песни за годишнината.

Всичко се оказа просто: пари и пак пари

Певицата, която се готви да издаде албум, иска да спечели повече пари от него. За целта трябва да предизвикате вълна от гняв и отново да припомните за себе си.

Приятелка на звездата сподели, че новият феномен да печели пари от социалните мрежи и платформи е голяма изненада за нея.

Пугачова беше много изненадана, когато спечели повече от 20 милиона рубли за два дни от сваляния на албума ѝ. Но това е само един сайт.

Може би Алла ще се върне към разнообразните си дейности, осъзнавайки възможностите на новите реалности и надявайки се да получи още милиони.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts