| | | |

Делян Пеевски: Този човек трябва да си седне на столчето! Той тика България към нови избори ВИДЕО

Вие как мислите? Ние го казахме, че трябва да направят правителство. Не мога да разбера обясненията, които валят и на кого сме по-приятели. И на двамата съм приятел, но повече съм приятел на България.

Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

“Не мога да разбера какво обяснява Христо Иванов за споразумението. Текстът лично сме го написали с Кирил Петков и е съгласуван с ГЕРБ. Нямахме никаква претенция към него и всичко беше изяснено. Благодаря на Кирил, че потвърди, че ДПС не е тема в него”, посочи той.

“Има две точки за службите и следствената тайна.

За службите не мога да разбера каква е темата – два пъти е имало решение засмяна на шефа на ДАНС. Първо, с ген. Атанасов и после с кандидатура на Веселин Марков, на която Петков се противопостави след време.

Според нас службите работят добре, структурирани са добре и нямат нужда от смяна. Смятаме, че работят по най-добрия начин със западните партньори”, каза Пеевски.

Той е категоричен, че ПП и ГЕРБ няма как да работят без да си имат доверие.

“Желанието да се овладяват политически службите не го разбирам. Има едно политическо назначение и то е на ПП. Не мога да разбера какъв е проблемът, но това си е тяхно решение.

За следствената тайна, че не са се разбрали – това нарушава всичко по делата, как се изнася следствена тайна по дело?

Абсурдно. Но след като видях, че хората, с които правим Конституцията, трябва да им помагаме… Конституцията е правена заедно с Христо Иванов”, разкри той.

“Той е бил всеки ден в кабинета ми. Номерът с “врага ДПС” няма да мине. Той има само една цел – овладяване на ключови позиции в полза на олигархията. Лъжата трябва да свърши.

Те с “Възраждане” не могат да работят. Ние също. БСП има решение. Както казаха ПП-ДБ – “моля ви, да не се вписваме с ДПС, то е ясно, че сме заедно”.

Не, ние ще седим на масата, когато искат подкрепата ни, ще я взимат ясно и пред всички вас.

Ако искат да се съединяват, да си прощават, това са си техни детски работи.

Като наблюдавам какво изговориха, нищо старо не е забравено. Всичко това го прави Христо Иванов, който иска избори. Знаете, че резултатите им падат”, обясни председателят на ДПС.

Той вижда, че не може да овладее съдебната власт, след ходене нагоре-надолу по странни кабинети.

Трябва да си кажем – човекът, който хвърля България в безвремие, е Христо Иванов.

Кирил Петков, Асен Василев и Наско трябва да му кажат “Христо, седни си на столчето и не бутай България в безвремие”, завърши той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts