| | |

БОМБА! Слави Трифонов отново влюбен! Новата му тръпка е…

Слави Трифонов е влюбен!

Новата тръпка на Дългия, който още е в списъка на най-желаните богати ергени на България, е наполовина на възрастта му. За новата жена до Трифонов се знае само, че е студентка по маркетинг, а двамата се запознали чрез общи колеги от телевизията “Седем осми”.

За връзката им са наясно само посветените около кръга на Дългия.

Последната му половинка – младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, се раздели със Слави след повече от 5 години съвместен живот. Хубавицата постоянно се оплаква, че живее в “златна клетка”, което в крайна сметка слага край на отношенията й с шоумена.

Именно новата тръпка прави щастлив Слави, който отново бил влязъл “във фаза работоспособност” и шашкал колегите си с обаждания и анализи ден и нощ.

“Сега правим кастове и търсим водещи на предаването “Бягство към победата”, което ще тръгне по Би Ти Ви лятото или есента. Спрели сме се на профил на мъж, харизматичен и с дар слово. Много е трудно, защото минахме доста известни имена, но повечето са изтъркани и Трифонов не ги иска”, споделят хора от екипа.

За ролята на водещ на играта-шоу хората около Слави много харесвали актьора Димитър Маринов.

Колкото до Люси Дяковска, която е другата спрягана за водещ, двамата със Слави са от Плевен и се познават много добре.

През февруари певицата спечели най-гледаното шоу в Германия – “Аз съм звезда, измъкнете ме оттук”. В предаването тя прекара седмици в австралийската джунгла с конкуренция от 12 световноизвестни личности и екстремни преживявания. Певицата спечели наградата от 100 000 евро, а в момента немска телевизия снима документален филм за нея, пише “България днес”.

Слави дори обмислял този път да се яви в листите като депутат и да влезе за кратко в бъдещия парламент.

Пет години след като напусна с гръм и трясък Би Ти Ви, Трифонов се завърна на бял кон и в нейната програма.

Неговата фирма ще прави втори сезон на състезанието “Бягство към победата”, което през 2009 година беше снимано като проект на “Шоуто на Слави”.Продуцент на предаването с днешна дата ще е Евгени Димитров-Маестрото.

Това е голямото завръщане на Слави Трифонов в Би Ти Ви, което в случай на успех най-вероятно ще бъде последвано от още проекти.

То идва само четири месеца след завръщането в телевизията на програмния директор от нейните златни години – Апостол Пенчев.

Възстанови се от счупването на ставата

През 2009 година Слави Трифонов претърпя сериозна операция след падане, когато счупи лявата си тазобедрена става. Случката се получава след подхлъзване в банята на концерт в Стара Загора.

“Имам пирон в крака вече, но се чувствам по-добре”, сподели след интервенцията ДългияОперацията се оказала неуспешна.

Следва дълъг интервал на рехабилитации и нови интервенции. Малко по-късно се оказа и че Дългия има неврит на окото. За него сподели самият той.

“Атрофира една част от нерва и по този начин аз в централната част на окото не виждам от този момент – сподели Слави и допълни:

“Но мозъкът привиква и общо взето, го компенсираш. Виждам малко в периферията”, обясни Слави.

Оттогава той често е със слънчеви очила. С днешна дата Трифонов вече е добре, възстановен и готов с нови сили да се заеме с проектите си.

Източник: bgdnes

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts