| | |

Настимир се изкара жертва: Пускат се внушения, че съм престъпник

“Всички услуги, които сме предоставили, са с договори, те са съвсем нормални услуги. В определението за какво е разследването и за какво е съмнението единственото посочено нещо, което се доближава до счетоводството, е прането на пари.”

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев по повод тараша в офисите на негови фирми.

“Проверих годишния финансов отчет на една от фирмите – “Берис Рикрутмънт”, оборотът за 2020 г. е 28 000 лева.

Ако някой прави оборот 28 000 лева на година, от които май 27 хиляди са заплати, някак да се говори за пране на пари е доста странно. След като сме спрели да обслужваме тези клиенти, не знам какво се е случило при тях.

Получи се едно внушение, поне то репортажа на bTV, който гледахме, че имам нещо общо с офиса на “Парчевич”, което е другият проверяван адрес.

Аз нямам нищо общо, просто едната фирма, която в един момент е била моя, в момента я обслужва счетоводна кантора, която се намира на “Парчевич”.

Внушението беше, че офисът е мой. Даже тази фирма да е купила офиса, няма как да знам това, тъй като нямам нищо общо с фирмата в момента.

Не зная дали са го купили, знам само, че там се намира счетоводната кантора, когато в момента обслужва тези белгийски граждани и техните фирми”, твърди Ананиев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts