| | | |

Бойко Борисов: 20 вражески сайта ме гледат сега и ще кажат… ВИДЕО

Истинският баща на сглобката е Алексей Петров. Той беше в един отбор с Кирил Петков и гарантира за тези хора пред мен.

ГЕРБ ще участва в управлението след изборите само ако имаме мощен резултат. Повече в сглобки ние няма да участваме, това е порочна практика.

Това управление, на ПП-ДБ, си избраха софиянци – вярно, нечестно, вярно – с флашки, но имаха повече гласове.

Бяхме на един вътрешен министър от правителство, което да имаме. А защо толкова им трябва на ПП вътрешен министър, ДАНС, прокурор – в последните дни започва да става все по-ясно.

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в столичния район “Оборище”. Заедно с него са Даниела Райчева и Йорданка Фандъкова.

Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за “Овча купел”.

След ремонтираното веднага взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града, коментира Борисов по повод новия кмет Васил Терзиев и новата управа.

Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София, и възможност да се ходи в евентуалната детска болница, посочи той. Това си избраха софиянци, това си имат, отсече лидерът на ГЕРБ.

Вярно – нечестно, вярно – с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина, няма промяна, по думите на лидера на ГЕРБ.
Тук не съм гост, това си е моето семейство, категоричен бе Борисов.

Ние сега трябва единствено да градим структурите си, да подобряваме капацитета си, да даваме на хората възможност да направят разлики. ремонтът на Околовръстното от магистрала Люлин до “Цар Борис Трети” за три години и Южната дъга за две години – открийте разликите.

Те говориха за девет магистрали, осем моста, пет тунела, пътища до Луната… вълшебства. Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш бъдещето на хората…, възмути се Борисов по повод скандала “Коралгейт”.

Ние казахме “Стабилна България, сигурна Европа” – това е слоганът ни. Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата, отсече той и каза, че това е бил съвет на международне екип от експерти и лобисти. А рекламите на партията по телевизията щели да са по 5-10 секунди – “Стабилна България, сигурна Европа”, “Купуването и продаването на гласове е престъление” и толкова.

После веднага уточни, че се шегува, защото “сега вражеските сайтове ще пишат, че ГЕРБ са хвърлили 200 000 долара за лобисти.

“Ще видите заглавия: ГЕРБ по 200 хил. долара дали за лобистки кампании в Америка, Европа и къде ли не”, посочи той.

България е изключително важна за ЕНП, за най-голяма радост тази година и двете неща, които ЕНП дава като приоритети, са сигурност, земеделие, което и за българите е важно, каза лидерът на ГЕРБ.

20 вражески сайта ме гледат сега и ще кажат: Борисов нервно говореше и крещеше. От кое да съм нервен – явно така си изглеждам, обясни той на реплика от залата, че не се чува какво говори на микрофона.

“Когато преговаряхме за правителство – бяхме само аз и Асен Василев и аз писах на лист, вярно, листът остана у него – той го потвърди че е така. Ние бяхме на един вътрешен министър от правителство, което да имаме.

А защо толкова им трябва вътрешен министър, ДАНС, прокурор – в последните дни започва да става все по-ясно. Кирил Петков си призна, че по трето римско за 160-те гласа за регулаторите – потвърди публучно че Пеевски им е отстъпил.

“Опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ. Аз съм надживял егото си, както Фандъкова казва – по-добър от теб премиер няма”.

„ГЕРБ ще влиза в управление, само ако има мощна подкрепа. ГЕРБ и СДС трябва така да се мобилизират, че да имат ключова роля. Притеснява ме начинът на мислене на тези хора“, подчерта Борисов.

„Повече ние в сглобки не участваме. Това са порочни практики. Без бюджет, без План за възстановяване – държавата хептем си отиваше“, изтъкна той.

„Проблемите на ГЕРБ бяха такива, че нямахме опозиция. Бяха едни меркантилни всички, а ние си бяхме силна партия. Сега трябва да заслужим пак доверието на хората и ще им го кажем. Всички знаят, че можем да строим.

Ние трябва да започнем да говорим за идеологията на партията. Проблемът е, че ние отидохме много в ляво, подвеждайки се по популизма. Ние сме длъжни да водим консервативна политика. Затова сега връщаме към сигурността, към земеделието. Трябва да въздигнем отново принципите, които сме водили – консервативна политика“, обясни лидерът на ГЕРБ.

Гледам какви скандали се развиват, не ги коментираме изобщо. Истинският баща на сглобката беше Алексей Петров, той гарантира пред мене за тях, припомни той по повод въпрос за Кирил Петков, който намеси Румен Николов-Пашата в скандала с фалшифицираните от него и Лена Бориславова подписи.

Според него Петров е бил в един отбор с Петков и другите. Не съм виждал и чувал Пашата от повече от 20 години, категорично заяви той.

Който каквото направи, Бойко Борисов му виновен. И накрая на изречението: ще преговаряме само с Бойко Бориосов за нова сглобка. То или е така, или не е така, каза лидерът на ГЕРБ.

Сега опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ, възмути се лидерът на партията. Яд ме е, че ми седят портретите до всички тези хора, какви ли не докараха след мен за премиери. Това е истината, но те не са приятели на истината, посочи той.

“Асен Василев излезе и каза: “Мария Габриел е лицето на мафията” и завчера Денков излезе и каза: “Мария Габриел е жертва на Борисов”. Когато преговряхме за правителството бяхме само аз и Асен Василев, тет а тет. Аз не съм преговарял с Пеевски, но сега опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ”, заяви Борисов.

“Никой не е гадател и в политиката никога не се казва никога”, посочи той.

Петков заподозря, че едва ли не аз през Пашата, Бивол и Корал имам участие в това. Това не е вярно. И аз научих от разследващите сайтове. Но зад това прозира как можеш да се явиш в един момент като свидетел и да арестуваш хора незаконно, казано от департамента на САЩ.

И българският съд също се произнесе на две инстанции, но ние с колегите от първия ред лежахме в ареста, припомни Борисов ареста му заедно с Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Дали показания, че ям хора, а човекът си е жив. Чули, че един тича в парка и той чул, че Борисов ще изяде един на кайма. А човекът си е жив и здрав, изтъкна Борисов.

Трябва да дадем висок резултат, за да не могат тези да безчинстват, каза още лидерът на ГЕРБ.

Казах да няма балони, само харчите пари за балони. Ако няма 5 балона, значи не е работа, каза той, след като в залата гръмна балон.

“На 1 юни в Пловдив, в Античния театър, нашият водещ кандидат, сегашният председател на ЕК, иска да бъде в България. Всички евродепутати са поканени, желаещи. Може да не ни стигне мястото, но България е много важна за ЕНП, нашите депутати имат много важно място в нашето европейско семейство на ЕНП.

За най-голяма радост тази година, тези избори и двете неща, които ЕНП дава като приоритети са точно, които тези, които България най-много иска. В сферата на сигурността България бе пример в опазването на границите. Срещу нелегалната миграция и спазването на правата на човека.

Второто е земеделието. Това е изконно заложено в нашето население. Неслучайно репарациите от войните, които сме загубили, са изплатени със земеделска продукция. И в тази сфера много добре пасват приоритетите”, разкри още лидерът на ГЕРБ.

“Парите къде са отишли? Ако сутрин минавате по Околовръстното, ще видите, че около 1 километър едното платно е изкъртено. Разбира се, има много хубави дупки останали. Една трета, но пак е радост. Нещо можах да видя. Старото Околовръстно, а след ремонтираното веднага влизаш в пет-шест ями”, констатира лидерът на ГЕРБ.

“Таман се зарадваш и се озъбиш, както се казваше. Това е реалната ситуация. Тези хора не се интересуват от града, от нищо, което да се случи добро за този град. Метрото, което се строи до Подуяне, това са проекти, милиарди, нов облик на града

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts