| | |

Обява на младеж предизвика огромна дискусия във Фейсбук: За по-малко от…

“Здравейте, търся работа за летният сезон. На 19 години съм. Владея английски и малко иврит. Не ме притеснява каква ще е работата, мога да се справя във всяка сфера. Хора, които ще предложат под 2000 лева, моля да подминат поста”, пише plovdiv24.bg.

Така младеж поиска да си намери работа за лятото на морето. Обявата му обаче предизвика голяма дискусия в социалната мрежа Фейсбук.

Ето един от коментарите под публикацията:

Аз на 19 г. взимах 630 лева на рецепция и бях с една от най-високите заплати в хотела. Ти сега, ако почнеш на 2200 лева примерно, след 3-4 години трябва да си на 5 бона.

Това сътворихте, като подарявате коли и най-новите айфони на децата си, без да са си мръднали задниците. Няма лошо да си цениш труда, но при положение, че нямаш никакъв стаж и умения, да кажеш “под 2000 лева да не ме занимават”, е малко нагло.

Аз ако съм един работодател, дори и да ги давам, няма да ти се обадя след такъв коментар.

Не целя да те обидя, но ще ти дам един съвет. Налягай си парцалите, работи, развивай се и малко по малко един ден може да взимаш хубави пари, ако има кой да ти ги даде, но на този етап благодари на човека, който те вземе на работа, пък ако ще и за 1000 лева да е!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts