| | | |

ХОСПИТАЛИЗИРАХА ПО СПЕШНОСТ ОПРА УИНФРИ: Заради хапчета за отслабване я хвана страшен ВИРУС!

Опра Уинфри беше хоспитализирана по спешност заради стомашни проблеми само няколко месеца след като призна, че използва Ozempik за отслабване, пише Daily Mail.

Смята се, че се е заразила със стомашен вирус.

-Тя получава всичко и от двата края – каза най-добрата й приятелка Гейл Кинг, като добави, че се надява Опра (70) да не се разстрои от нейната недискретност.

-Беше дехидратирана, беше й поставена венозна инжекция, това е много сериозно нещо – каза Гейл.

Опра, чието тегло варира през годините, наскоро направи заглавия по света с документалния си филм за хора, които използват хапчета за отслабване.

-Това е много лична тема за мен и за стотици милиони хора по света, които се борят с теглото и затлъстяването – каза тогава Опра.

През десетилетията Опра не е спестявала на феновете си подробности за отслабването си. Миналата година тя беше последвана от слухове, че приема Ozempic, лекарство за диабет, което оттогава се превърна в холивудски хит сред онези, които се опитват да отслабнат.

С нарастването на спекулациите Опра призна през декември, че се е отказала и е започнала да използва гореспоменатото лекарство, за да отслабне и да постигне фигурата, която иска.

Превод и редакция: Budilnikbg.com

снимка: Архив

Similar Posts