| | | |

ПОШЛО! 19-годишна чалга певица превърна детската песничка за кравата Лола в мазен кючек. Мята гюбеци и се маже със… ВИДЕО

Чалгапевицата Малена мята гьобеци и се маже със сурови яйца във видеото към кавъра

Едно от новите попълнения във фолк средите – Малена, реши да привлече внимание, като превърна детската песничка за кравата Лола в кючек. 19-годишната изпълнителка, чието истинско име е Магдалена Митова, засне и странен клип към кавъра и промотира парчето си в социалните мрежи като “скандално”, явно търсейки провокация.

Това е Лола,

крава еспаньола.

Маха с опашка, като кажеш “Ола!”.

Това е Лола,

крава еспаньола,

клати муцуна, като каже “Муу!”, “Муу!”.

Това е текстът на детската песничка, която Малена използва като припев. А тази част от видеото е снимана на поле, на което чалгаизпълнителката е с къса пола и бюстие и излива върху себе си сурови яйца.

За добавяне на още “сексапил” е включен и мъж, който чупи още яйца в задните ѝ части и я залива с вода.

Преминаването от припева за кравата Лола към куплетите с типичен попфолк стил, в който има лиричен герой мъж, заплахи за саморазправа и лъскави автомобили, Малена прави с думите:

“Тичам да ям, ям, ям, яяяям”.

Тук слушателят вече тотално е объркан, защото не става ясно дали певицата иска да изяде кравата, или възлюбения, или пък самата крава Лола тича нанякъде да яде.

кадър от детската песничка

Прескачането от животинската тема към любовната не е само в текста на кючека, но и във видеото.

“Закачливите” снимки в полето се сменят с кадри, доста близки до филмите, забранени за лица под 18 г. Полуголата Малена е полегнала с вдигнати крака, а няколко чифта мъжки ръце опипват цялото ѝ тяло. В следващи кадри тя еротично показва колко може да се сгъне във всякакви пози и почти нищо от тялото ѝ не остава скрито.

Интересен факт е, че чалгапевицата е пяла в хор “Бодра смяна” и се е занимавала години наред с поп и джаз пеене. Но попфолкът явно е надделял в стремежа да стане популярна.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts