| | | |

Спас Гърневски: България в момента е на автопилот и лети към нов Жан-Виденов апокалипсис

Тревожно, но много точно изказване направи Спас Гърневски на 7-ото национално събрание на ПП ГЕРБ в столицата. Той призова за предсрочни избори наесен предвид пълното безхаберие на сегашното управление на България от четворната коалиция и „президентската хунта“.

„Много въпроси висят със страшна сила пред България – в този момент, и утре, и след това. Освен с политиката на ГЕРБ, трябва да поставим и задача – да поставим началото на управлението на президентската хунта.

България в момента е на автопилот и самолетът лети със страшна сила към нов Жан-Виденов апокалипсис. Начело е онзи, който организира преврата срещу конституционно избраното правителство, водено от Бойко Борисов. Вторият човек поред е министър-председателят Петков, който също погазва Конституцията. Другият, който продължава атаките срещу законно и плодоносно управление на ГЕРБ е вицепремиерът Василев, на когото всяка втора дума е „бившите крадяха“. Ами ако беше така, щеше ли да бъде построена България с модерни пътища е перспектива. А те само за 1 г. унищожиха всичко. Този човек си позволи да раздава 5-годишни ефективни присъди за Младежката организация на ГЕРБ“, каза Спас Гърневски.

Не пропусна и милиционерът Бойко Рашков, който репресира инакомислещите на изборите миналата година.

„Какво кажем за Бойко Рашков – видяхте ли комунисти в действие, опитите за арести, за вкарване на хора в арести по време на избори. Ако някой да лежи 5 г., той трябва да лежи 15 г. Не се управлява България с такива хора. Да не говорим за Нинова – социалната Света Богородица. Слушам я как българското небе нямало нужда от испански самолети, как нямало да да изнасяме олио“, обобщи Спас Гърневски.

Similar Posts