| |

Разследващите полицаи са некомпетентни, а реакцията на властта е незряла. Рашков и Петков трябваше вече да са подали оставки

“Ако имахме нормално правителство и държава, Рашков трябваше да подаде оставката си снощи, заедно с Петков. Те си играят на “държава”, но пуснаха страната ни с бясна скорост по нанадолнището. Правят панически опит да отклонят общественото внимание от провала във всяка сфера на управление, но това се обърна срещу тях”, атакува Дани Каназирева – депутат от ГЕРБ.

По думите й само жаждата за политическа власт събира коалиционните партньори.

“За 100 дни на власт, те нямат нито едно решение, което да е в полза на хората за високите цени на горивата, на стоките и инфлацията. Властта прави хаотични, панически и грешни стъпки във всяка една обществена сфера, липсата на решения за кризите и разбитата коалиция. В нея липсва идеологическа съвместимост – има както проруски социалисти и десни евроатлантици”, посочи тя.

И допълни, че арестът на Борисов е показал некомпетентност.

“Сигналът е от декември месец, не може да се счита, че е необходимо условие на неотложност – заобикалят и злоупотребяват със закона за МВР. Компетентността на европрокуратурата са престъпления срещу бюджета на ЕС. Говори се друг за тип престъпление, това е злоупотреба и с идването на г-жа Кьовеши. Да си позволиш без нито едно доказателство да задържиш лидера на най-голямата опозиционна партия в България, за това трябва да има оставки”, коментира в “Офанзива” Каназирева.

Според нея точно Кирил Петков, предвид казуса му с канадското гражданство, не може да говори кой е над закона.

“Разследващите полицаи са некомпетентни, а реакцията на властта е незряла”, отбеляза тя.

Similar Posts