| | |

Къци Вапцаров критикува Кирил Петков, отрязаха му фейсбука

Карикатурният телевизионен водещ Къци Вапцаров е бил блокиран във фейсбук група, след като си е позволил да критикува политиката на правителството. От жестоката несправедливост се оплака самият Къцамун в профила си във социалната мрежа.

“Хахаха Кирил Петков ограничи Къци Вапцаров… или иначе казано, си е сложил смешник- администратор, който много се е обидил, че ги попитах Сега като не подновят договора за доставка на газ, те ли ще внасят въглищата, или ние сами да си ги внесем.. хаха нова промяна, със стар бардак.. щото мен сега сън няма да ме лови, като не мога да коментирам там!”, ожали се шеговито той.

Поведението на Къцко е доста странно, защото само допреди месец-два той се явяваше най-големият поддръжник на “Продължаваме промяната” и защитаваше кабинета с голи гърди. Ето цитат на водещия на “Риск печели” от януари:

“Да се плюе по новия министър председател много повече отколкото по онзи неграмотен и простоват, крадлив човек преди него, показва само че от Барба Ганьос имахме страх…”

И още по повод други закачки с любимеца му ПростоКиро, когото явно е разлюбил:

“Един от съвременните начини да покажем колко сме интелигентни, е да оплюем нещо.. ми да ви кажа, не ставаме по-интелигентни”.

Similar Posts