| | |

Онези няма да се спрат, докато не изтребят виталното и можещото

Нескопосаните опити на Васил Божков и братята Бобокови да вкарат в затвора онези политици, които искат да ги вкарат в затвора, придобива гротескно измерение.

Вече няма значение дали си опоскал завод, бизнес партньор, град или финансов инструмент, като семейство Баневи, за да бъдеш защитаван на живот и смърт от министър, в случая секретарка на секретарката на комсомолски секретар, простете г-жо Йорданова.

Не е важно дали си обрал хотел, верига хотели или от това си изпрал ДДС за 100-200-300 милиона годишно, простете, семейство Арабаджиеви.

Дори не е от значение, че с жена ти сте популярни като поръчкови хора, няма публично известни и потвърдени от самите вас факти, които демонстрират, че имате достъп до съдебни решения преди да бъдат взети, кадрувате в Президентството или държите за топките – в буквалния смисъл на думата – политици чрез нежните си и красиви половинки, извинявам се на другарите Бобокови.

Ако сте заравяли киселина от акумулатори в ТКЗС-та, ако сте ликвидирали химически гигант, ако сте купували и продавали ирански нефт, ако сте приватизирали рафинерия, с 20 годишна гаранция да нямате ревизия, ако сте собственик на политически парцел, включващ разбирателство с Ахмед или Костя, ако сте обикновен спекулант, тип Галиче, няма как да не сте разбрали, че държавата е на самотек, а случващото се почва и свършва върху диваните в МС.

Всеки петък ще е така.

Запомнете, онези няма да се спрат, докато не изтребят виталното и можещото.

Справка: съдбата на семейство Вазови.

Забравете Борисов, той е вече история. Помнете предишните, мислете за бъдещите.

от фейсбук профила на Виктор Димчев

Similar Posts