| | | |

Убийствен коментар: Взимайте си всичките културни достижения и си заминавайте за дивия Ориент. Начело с баба Елеонора

Писна ми от оправдаващи се полови органи, гузно живуркащи в обяснителния режим на вечния роб и комплексар. „Ние сме против Путин, но иначе обичаме смелия руски народ, великата му литература и изкуство, ракетите на Циолковски и радиовълните на Попов, нежната и ранима славянска душа“. Конски фъшкии, изпразнени от съдържание преди повече от век.

В тази прокълната ориенталска кочина отдавна няма народ, няма култура, а и душа не е останала. Всичко с два неврона отдавна се е изнесло в цивилизацията, а в гигансткия затвор от 16 млн. квадратни километра са останали да живеят само наливащи се с одеколон азиатски скотове, полуграмотни мекотели и тлъсти шафрантии, всичките наследници на безмозъчни крепостници и охранители от ГУЛАГ.

Подобаващо за подобен народ от неандерталци е и неговото дипломатическо представителство у нас – някаква дебела и отблъскваща версия на комсомолска активистка тип Цецка Цачева, заканително клатеща провиснали бузи и размахваща пръст на дебилите с руски знаменца в дребните душички. Това същество лъже, изнудва, уринира върху историческата истина и мастурбира върху междудържавните отношения безнаказано и ежедневно набира сила и самоувереност под аплаузите на националните предатели и страхливото снишаване на официалните власти.

За Бога, или моментално изхвърлете тази бабка от България, или й купете по-мощен вибратор, за да се кротне малко в тихата си спалня и да спре да бълва отровните залпове на путинската пропаганда с убедеността на генерал-губернатор на отвъдморска територия. Достатъчни са ни пияните свине между колчетата по пистите на Пампорово и дрискащите в басейните на Слънчака техни сънароднички с букет венерически болести в непраните гащи.

От всичката литература, музика, дизайн, технологии и архитектура на руснаците са им останали само въшливите, обезценени рубли, пиянският, дрезгав бас-баритон на наркомана Висоцки, травеститските костюмчета на Киркоров и… заплахите. Те имат броящи се на пръсти поводи за национална гордост – Втората световна война, спечелена с английска стомана и американски долари, полетът в Космоса на Юрий Гагарин с откраднати от КГБ чертежи и „Гран При“ на „Соларис“ в Кан за емигранта Тарковски. Остава обаче Бомбата. Тя е реална, голяма страшна, всяваща кошмари в душите на всяко цивилизовано същество.

Затова външната политика на кървав агресор стана капитал за Путин, това е единствената карта, която му остава пред бедния му електорат. Икономиката е във фалит, средната продължителност на живота е колкото на болен от СПИН африканец, населението е неграмотно, отчаяно и алкохолизирано. Да, обаче във всеки момент можем да хвърлим бомба и да таковаме мамата на целия свят, а! Велика нация, велика култура, велика душа…

Не ви ща нито депресанта Варлам Шаламов, нито минижупа на гротеската Алла Пугачова, нито кльощавия задник на Маша Шарапова, нито кубовете на Кандински. Взимайте си всичките културни достижения и си заминавайте за дивия Ориент. Начело с баба Елеонора.

Автор: Евгени Чертовенски

Similar Posts