| | |

Предозиране: „Капитал“ заглуши изказването на Манфред Вебер пред Европейския парламент

Изданието на Иво Прокиев „Капитал“ заглуши изказването на председателя на най-голямата група в европейския парламент – ЕНП. Днес Манфред Вебер излезе с изявление, че в България е нарушено върховенството на законите и се извършват арести по нареждане на вътрешния министър.

Според „Капитал“ обаче не само не е имало такова изказване, а нищо не произтекло от идването на двама евродепутати, които бяха в София, за да установят фактите около ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, бившата шефка на пресцентъра на МС Севделина Арнаудова и бившият финансов министър Владислав Горанов.

Според изданието на Прокопиев идването на двамата евродепутати останали без институционална тежест,както и без последствия, като дори не получило и коментар от медиите.

Припомняме, че след срещата с Моника Полмайер и Йерун Ленаерс с Кирил Петков в Министерски съвет, премиерът предпочете да не се яви пред медиите, а вместо него се появи Лена Бориславова. Журналистите бяха извикани за съвместно изявление, чакаха близо 2 часа, но накрая Петков предпочете да не коментира темата и скри, пише Трибюн

Similar Posts