| | | |

Митрофанова и Руският футболен съюз са продукти на сбъркана култура и азиатски мании за величие

Митрофанова и Руският футболен съюз са нагледна илюстрация за имбецилизъм.

Посланичката все повече видимо страда от умствена недостатъчност, не разбира обхвата на действията си, зачестилите й публични прояви издават нейния крайно нисък интелект.

РФС пък демонстрира, че не му дреме от решението на ФИФА и УЕФА, дето ги извади от всички международни надпревари. Безпардонно поиска домакинството на Евро 2028! Ти ги гониш заради военното безумие в Украйна и милионите бежанци, те обаче си мислят, че още са във великоимперската си позиция да тропат с крак и да искат първа роля на сцената!

Тази сутрин Кирил Петков го сука и пресуква. Как щял да потърси дипломатически средства, за да отмъсти на Митрофанова дето така нагло говори срещу каквото се сети, включително ни нарича подлоги, слуги и т.н. Да бъде обявена за персона нон грата незабавно е едно нищожно усилие. Всеки запознат с дипломатическите правила ще й посочи вратата с член 9 на Виенската конвенция. Там черно на бяло е казано, че приемащата държава „може във всяко време, без да е длъжна да мотивира решението си“, да обяви всеки член на дипломатическия корпус за нежелана личност. Господин Петков, направете си услугата и я изритайте тутакси!

Владимир Владимирович Путин и Митрофанова, забравих й първото име, както и Руският футболен съюз са продукти на сбъркана култура и азиатски мании за величие. Вместо да отключват позитивни чувства у хората, те се ритат и бутат като, че са от софийския шоплук. Ръгат с рогата, ритат с копита. Кръвопролитните им войни дойдоха до гуша и на най-близките им. Специалният съветник на президента на Руската федерация, Виталий Чубайс, от неудобство избяга вдън гори тилилейски. Чувам, че и военният министър Шойгу го няма никакъв. Може и той да е казал на Путин баста.

от фейсбук профила на Юлиана Методиева

Similar Posts