| | |

Севдалина Арнаудова разби Рашков: Лъже с криминални фантасмагории

„Рашков спомена много неистини“, с тези думи Севдалина Арнаудова се включи извънредно в ефира на bTV, за да опровергае информацията, която силовият министър Бойко Рашков изнеса по-рано днес в фира на медията.

„Нищо свързано с името на Васил Божков, изрезки от вестници и всякакви такива криминални фантасмагории, които той твърди, не е намерено в дома ми“, категорична бе тя.

„Сестра ми работи в дирекция на полицията 22 години. Има редица награди, последната й е само преди няколко месеца.

Как не го е срам Рашков да търси такива глупости през цялото време му се чудя.

Той упражнява системен психологически натискът върху мен и моето семейство.

Но няма право да говори, че сестра ми Ирена Арнаудова ми издава информация. Той или да се извини за тези си твърдения или да ги докаже. Той като министър може да докаже, ако има нещо такова“, отсече Арнаудова.

„Сестра ми никога не ми е давала информация и никога не сме си разменяли информация за МВР. Моето семейство години наред е ангажирано в МВР, това не ги прави престъпници.

Рашков лъже. Опитва да се да скрие глупостта, която направи онази вечер с арестите.

До моментна намесва само моето име, но от три дни забърква и името на баща ми и сестра ми. Да, те работят в МВР. Баща ми е бил награждаван за полицай на годината, а сестра ми бе наградена от Рашковото МВР“, поясни Арнаудова.

„Със сигурност ще предприема действия след случилото се. Очаквам всичко. Но техните очаквания няма да се оправдаят“, заяви Арнаудова във връзка с ареста й и тези на Борисов и Горанов.

Similar Posts