| | |

Удариха дъното! БСП иска изслушване на Путин в НС, Копейкин ще тества Зеленски за дрога

Предложението за изслушване на украинския президент Володимир Зеленски в българския парламент показа за пореден път кой е московската Пета колона в управляващата коалиция. Коалиционното мнозинство уж прегърна идеята, предложена от “зелените” депутати от “Демократична България” Владислав Панев и Зорница Стартиева, но от БСП си затраяха като бити гъзове.

Нещо повече – психясал депутат от левицата, чието име няма да споменем от хигиенни съображения, заяви в кулоарите: “Щом ще се изслушва Зеленски, не е ли редно да се си изслуша и руският президент Владимир Путин.”

Представителите на “Възраждане”, които също се противопоставят на санкциите срещу Русия, пък поискаха преди изслушването на зеленски да му бъде направен тест за наркотици. Внушенията за това, че украинският президент злоупотребява с наркотични вещества отдавна са част от руската пропаганда.

Според Костадинов Костадинов изслушването на Зеленски би имало само театрален ефект и по-интересно би било да се чуе другата позиция. “Очаквайте от нас всичко”, заяви Костя, пише Лупа

Similar Posts