| | |

Костадин Ангелов: Ще предприемем стъпки към сваляне на правителството, Рашков направи услуга на ГЕРБ

В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за България, обяви Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС по Нова Нюз. По думите му стъпка към предсрочни избори ще бъде предприета, тогава, когато моментът за това е подходящ.

“Имаме редица кризи и нито едно решение за тях. Само пожелания в бъдеще време. Това е изключително опасно за нашата държава, особено на фона на война, близо до границите ни. Ще предприемем стъпки към сваляне на правителството, когато моментът е подходящ. Не ни притеснява това, че нямаме мнозинство, винаги сме следвали интересите на българските граждани. Сега надделяват гласовете, че правителството става опасно за България. Липсата на решения и адекватни действия в тези безпрецедентни кризи в страната са опасни за нашата страна. Една от възможните парламентарни процедури е внасяне на вот на недоверие”, добави той.

Във връзка със задържането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Ангелов заяви, че вътрешният министър Бойко Рашков е направил услуга на партията.

“Той доказа, че е невярна една от най-големите лъжи, разпространявани срещу Борисов- тази със снимките, които бяха разпространени. Това, което се случи доказва, че Борисов вкъщи няма нищо, че тези пачки и клипчета се оказаха лъжа. Премиерът Кирил Петков и Бойко Рашков намесиха Европейската прокуратура, казвайки, че арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова са резултат на съвместни проверки. Оказа се, че Европейската прокуратура няма нищо общо с тези незаконни задържания”, добави той.

Костадин Ангелов коментира още, че обвиненията на бизнесмена Васил Божков не притесняват ГЕРБ.

“Да се притесняваме от човек, който има 19 присъди и чийто прякор знаем какъв е- това е негова нормална защита”, каза още Ангелов.

Similar Posts