| | |

Митрофанова заканително: Няма да има руски туристи по българското море, ще почиват в Турция и Египет

Категорично туристи от Русия няма да дойдат в България, още повече, че сега край морето е пълно с украински бежанци. Руснаците ще почиват в Турция, в Египет, Арабските емирства. Това обявява нагло в интервю за пропутинското издание „Поглед инфо“ посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова.

В типичния си манипулативен и подъл стил руската посланичка обяснява, че пред едногодишния си престой у нас се опитвала да убеди много хора в Русия, че България не е неприятелска страна.

По определение България не може да бъде такава, но сега след всички изказвания и действия, след включването на България в групата на страните, които обвиняват за всичко Русия на мен ми е неприятно, аз мисля, че можем да водим друг тип разговори, казва Митрофанова. За пореден път тя заплашва, че пълно безумие ще бъде, ако в конфликта с Украйна се включат и страни от НАТО.

Да се вкарат миротворчески сили в Украйна, както предлага Полша е невъзможно, това е работа само на ООН. Това е опасна инициатива на Полша, с такава те излезнаха и през 1939 година и получиха това, което получиха, твърди дипломатът, имайки в предвид окупацията на страната от Сталин и подялбата и с Хитлер.

В пропагандното интервю Митрофанова отново говори за биологичните лаборатории в Украйна, свързани със САЩ. Те били 30, а имало и документи за това. Според нея денафикацията на Украйна е най-важната част от тази операция, преповтаря отново думите на Путин дипломът.

Similar Posts