| | | |

Понякога ги наричаме аматьори. Но те и аматьори не са. Най-точното определение е пълни некадърници СНИМКИ

Някои ги наричат самодейци. Категорично не съм съгласен с това определение. Самодейците са хора с чисти сърца. Отдадени на това с което се занимават. Правят го безкористно и с чисти мисли. А тези са изгубили всякакъв човешки облик.

Понякога ги наричаме аматьори. Но те и аматьори не са. Защото голяма част от аматьорите са добри колкото професионалистите. Но го правят безвъзмездно.

Най-точното определение е некадърници!
Некадърници! Пълни некадърници!

Снощи, в Панорама, един от тях каза, че хората с опит /сиреч ние/ не можем да обясним къде са отишли половин милиард за язовири, къде са отишли един милиард за магистрали.

Можем. Само, че капацитетът ви не достига да асимилирате такъв обем информация. Но въпреки това ще обясним на хората, които могат и ще разберат.

По точка първа – за язовирите вчера ви обясних. Не е ремонтиран един. Десетки са. Може би стотици. Впрочем, смятам да попитам колко точно са. Официално!

Половин милиард сме ви оставили в държавна фирма. Повтарям държавна. Сиреч – във вашите ръце. Нищо не откраднато. Какво се е случило с тях след като взехте властта – не знаем. И отчет не давате. Нинова каза, че повече няма да се краде. А дали пък няма да се краде повече, защото сте задигнали този половин милиард или това което е останало от него? И вече няма нищо за крадене?!

По точка втора – магистрали. Ето ви снимки. Идете и вижте.

Там са милиардите. На място са. Вложени са бъдещето на българите. В бъдещето на децата на България. За една по-чиста, по-комуникативна, по-модерна България. Вие не само не можете да ги довършите. Не само не можете да ги боядисате. Не само мантинелите не можете да им смените. Не можете да разберете какъв обем работа е свършен. Никога.

Similar Posts