| | | |

Разкости ги: Отборът е съставен от играчи, които не биха попаднали дори и сред дълбоките, скрити резерви в отбора на ГЕРБ

Анализ на предизвестения провал на “А” отбора с капитан Кирил Петков и селекционер Румен Радев.

Когато се сглоби правителството, Кирил Петков го обяви твърде претенциозно за “А” отбора на България. Ако символично оприличим този “А” отбор на един футболен тим, картинката би изглеждала по следния начин:

Селекционер на отбора – Румен Радев. Но изненада- той вече изостави своя отбор.

Отборът е съставен от играчи, които не биха попаднали дори и сред дълбоките, скрити резерви в отбора на ГЕРБ!

Това е отбор от играчи, които не могат да ритат топката, но са селектирани да ритат кокалчетата на състезателите от отбора на ГЕРБ.
Капитанът на отбора, известен сред феновете им като “Просто Киро”, играе на поста блуждаещ централен нападател, който не умее да вкарва голове, но е майстор на автоголовете.

И по време на мач си умира от кеф да се снима със истински звезди от другите отбори.

Най-открояващ се ритнитопковец, пардон ритникокалец, е състезателят Рашков, който е ветеран от ведомствения отбор на Народната милиция от “време оно” и никога не би попаднал даже в полезрението на скаутите на нашия отбор. И ако имаше дрегер за забранени стимуланти, нямаше да го пускат да играе.

Но всъщност вторият капитан на отбора, който е майстор по левия фланг, е скритият тартор на отбора. Трансфериран е от отбор от Дания, откъдето си е тръгнал заедно с най-големия им трофей и го харизал на китайски отбор.

Ляв бек, тип селски бек, е Наско. Но не защото е селянин, а защото е тренирал в читалището на родното си село.

Отдясно се опитват да играят играчи от градската част, но изпитват огромни затруднения, понеже са с два леви крака.

Основен спомоществовател на “А” отбора е състезателят, който си плати сам трансферната сума само и само да бъде част от отбора, има няма някъде около 300 000 лв!

А един от играчите, вместо да се разтича по терена, се е фокусирал върху биоразнообразието на тревното покритие.

Една от най-големите слабости на “А” отбора на Киро е, че е разединен по каква тактическа схема да играе. Капитанът се опитва да играе по тактическата схема няма ляв, няма десен фланг, но играчите, трансферирани от отбора на Социалистическия интернационал, си държат на действията по левия фланг и успяват да наложат своята тактика.

Резултатите на “А” отбора на К.П със изоставилия ги селекционер Р.Р не са никак добри и той инкасира загуба след загуба. Но според тях все публиката им е виновна на “А” отбора им за лошите резултати. Те обвиняват младежкия отбор на ГЕРБ, че публикуват реалните им резултати, а не тези във фантазиите им.

Анализът на специалистите показва, че този отбор, с тези играчи и с тези резултати е пред изпадане от групата.

И всъщност това наистина е “А” отбор – но “А”матьорския отбор на Киро и Радев!

от фейсбук профила на Асим Адемов

Similar Posts