| | |

Родна журналистка каза какво ще гътне правителството на Петков

Добро утро, драги Слави, спа ли добре?
Добро утро, драга Корнелия, наспа ли се?

Предупредили са ви за ареста на Бойко Борисов, а вие позорно сте си замълчали. Защото така ви изнася. Бойко Рашков по комунистически да ви решава проблемите с политическия опонент.

Знаете, че на предсрочните избори “Има такъв народ” ще изчезне, а БСП ще се стопи до квартален клуб на пенсионера. И затова ще стискате властта на всяка цена.

И ще раболепничите пред ПъдПъдъците, понеже ви плашат с американските си господари.
Страхливци клети, предатели проклети!

Диванчето пази Слави. Но Корнелия вече е на показ. И някой петък вечер милиционерите може да потропат и на нейната врата. Защо ли?! Защото няма да се съгласи да се пратят въоръжения за войната, например.

Кирил и Асен може успешно да се преструват на сговорчиви и отстъпчиви. Но са жестоки и безпощадни. Тарикати, облечени във власт.

Кирил се сбѝ с евродепутат и със собствения си депутат Дунчев, колко му е да нарита и някой вицепремиер, който си позволи да му се опъне за недомислено решение.

Е, картонени лъвове Слави и Корнелия, за ареста сте знаели предварително. Но за разговорите на “четири очи” с Лойд Остин не знаете нищо следварително.

Ще има ли американска база в Добруджа, ще ни превърнете ли в плацдарм на войната, ще ни вкарате ли в беля?! Мълчите.

Корнелия гузно бяга от репортерите в парламента, Слави се спотайва в луксозния си затвор. Христо Иванов си трае, бърка си в носа, докато Иван Гешев му се хили на сеира.

Какъв проблем ви решѝ арестът на Бойко Борисов? Никакъв. А на народа? Абсолютно никакъв. Цените на храните вече са непосилни за мнозината българи, сметките за ток и отопление съсипват бизнеса.

Знам, че се надявате хубавото време да разсее хората. Но иде есен. Задава се безгазова зима. Мрачните пипала на кризата вече стискат за гушата най-уязвимите. Ама на вас какво ви пука?! Всички сте милионери, всички до един.

Клоунът. Хищникът. Ковчежникът.

Докато Киро разиграва водевилни сценки, Асен разчертава схеми, Лорер прибира парсата.

А Рашков продуцира екшъни, за да не го изхвърлят, че извън министерския си пост остава без имунитет срещу прокурорски разследвания за имотите му.

Всички сметки сте си направили… всички! Само една не сте. Гладът.
Гладът ще ви събори!

Гладът ще ви събори!

Similar Posts