| | | |

Назначете ме за министър на МВР и тогава ще я преобърна тази милиционерщина

След ареста на лидера на най-голямата опозиционна партия в България г-н Борисов, репресиите и изчегъртването на симпатизанти на ГЕРБ, кметове, областни координатори и граждани продължава.

Страхът от покачването на доверието към ГЕРБ е толкова голям, че отново са в ход Икономическа полиция и родната милиция.

Минаха месеци от протестите на граждани в Ново село срещу произвола на Икономическа полиция Пловдив и шефа на РУ Стамболийски по време на нахлуване в домовете и офисите на хората, но те не са забравили! Не редовите полицаи и момчетата от Икономическа, които не знаеха защо са там и се срамуваха от това, което ги караха да вършат! Техните партизански командири не са забравили,че някой им попречи да газят законите!

И отново над десет човека получаваме призовки, даже по два пъти за разпити.Да бъдем смачкани! Унизени! Сдъвкани!

Да ме сготвят за възпрепятстване на полицейска акция, да има полицейска акция, да има досъдебно производство. Да бъда свален като кмет на община, за да не преча на разследването.

Задачата е ясна! Мараджиев пречи много. Чрез Икономическа полиция, чрез редица доноси и неверни сигнали да го пречупим и да му затворим устата с редица дела! Да го изчегъртаме и си решаваме проблемите в област Пловдив.

Ама нали ви казах, че да изчегърташ някого не е лесно. Излизат мазоли. И после се пукат и много боли. Нашата болка ще е нищо спрямо спуканите мазоли на някои натегачи. А, то колелото се върти и стъпва на всяка спица.

Никога нищо не съм искал от ГЕРБ. Сега обаче ще искам!

Обръщам се към г-н Борисов.

Знам,че предсрочните избори предстоят и ще ги спечелим. Едно искам от Вас и от партия ГЕРБ.

Назначете ме за министър на вътрешните работи, ама не за дълго. Само за 6 месеца! Да поработя, както аз си знам! В полза роду! Не за 600 или 800 дни. Само за 6 месеца! Пък после да дойде друг.

Дайте ми лост и опорна точка и тогава ще я преобърна тази милиционерщина, както преобърнах Пловдив област!

от фейсбук профила на Георги Мараджиев, кмет

снимки Фейсбук

Similar Posts