| | | | |

ДРАМА! Кметицата на район “Красно село” от ДБ посегна на култова дюнерджийница

Съдебна битка за отчуждаване на терени може да сложи край на съществуването на една от най-известните дюнерджийници в София.

Кметицата на район “Красно село” Росина Станиславова (от ДБ ) , уличена в тежък конфликт на интереси в последните години, е решила да посегне на култовата “Фантазия” – обект с 35 души персонал и хиляди клиенти.

Ето какво пишат днес от управата на заведението с най-богатите дюнери и пухкави фалафели в столицата:

“Здравейте, скъпи клиенти и приятели! Преди два дни внезапно бяхме уведомени , че се водят дела за двата обекта (Дюнер и баничарница “Фантазия”) и ще бъде преустановено захранването на тока и водата. Бихме искали да допълним , че тези мерки се налагат преди изход на делата , което е неправомерно.

От наша страна моментално реагирахме входирайки молба за отсрочка в общината, в противен случай излагаме не само нас , но и 35-те ни работника на липса на сигурни месечни приходи във времена на тежка инфлация.

Въпреки нашите опити за кратка отсрочка с цел преместване на обекта и запазване на всички тези работни места, молбата ни не само, че не бе уважена, но и в разрез с течащите дела, днес нахлуха полиция и зам. кметът Василев, сваляйки електромерите ни и лишавайки ни от възможност да работим.

Лицето, стоящо зад издаването на тази неправомерна заповед, е кметицата на район Красно село”.

А стотици клиенти на дюнерджийницата се включиха с коментари, включително, че стягат куфарите за емиграция през Терминал 2 на летище София, че някои са ползвали софийското метро, само за да стигнат до месото и питките от там, както и че бъдеще за район “Красно село” след тази новина вече няма.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts