| | | |

Тези хора са доказали, че Конституцията, законът и народната воля не ги вълнуват особено, когато имат да изпълняват възложените им поръчки

От самото съставяне на това правителство заявявам, че то беше докарано на власт от външни сили с две задачи, които управлението на ГЕРБ и Обединените патриоти отказа да изпълни: прокарването в българското законодателство под някаква форма на обявената от КС за противоречаща на Конституцията Истанбулска конвенция и допускането на Република Северна Македония в ЕС без да са решени историческите и езикови спорове и без да са преустановени престъпленията от омраза срещу България и македонските граждани с българско национално самосъзнание.

По първата тема скоро ще видим внесени в Народното събрание законопроекти.

По втората активността на правителството и лично на Премиера Кирил Петков (ПКП) не е престанала. Скорошната среща на лидерите на държавите от Балканския полуостров, инициирана от ПКП, разговорите от която не бяха направени достояние на публиката, но скопски журналисти изнесоха информация, че на нея е обсъждано определянето на дата за оттегляне на ветото на България върху еврочленството на РСМ, го потвърждава.

В напреднал стадий е подготовката на национално предателство от страна на ляво-либералното правителство на ПКП, в нарушение на Рамковата позиция, гласувана от народното събрание, и на волята на над 70% от българския народ според устойчивите резултати от социологическите проучвания през последните години.

Тези хора обаче са доказали, че Конституцията, законът и народната воля не ги вълнуват особено, когато имат да изпълняват възложените им поръчки. От нас зависи да не допускаме това да се случи!

от фейсбук профила на Любомир Талев

снимка Кадър
снимка Кадър
снимка Кадър
снимки Кадър

Similar Posts