| | |

Асен Василев и Кирил Петков направиха доста пари последните месеци и ще си хванат шапката.

„Изчакваме управляващото мнозинство кого ще подкрепи за управител на БНБ. Ние имахме наше решение да остане г-н Радев. В края на мандата си се справи добре с казуса „КТБ“. Не го предложихме, за да не бъде унизен от управляващите. Ние кандидатстваме за еврозоната. Единият кандидат е от ПП, а другият – от ИТН. Те нямаше да бъдат издигнати за поста, ако не бяха депутати“.

Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

„Никой не очаква да дам добра оценка за 100-те дни на управлението. Виждаме обаче какви са цифрите на инфлацията. Ние предложихме да се върне процедурата по бюджета. Актуализацията не е нормално нещо и не се случва за първи път при финансовия министър Асен Василев, който не е в състояние да прогнозира нещо за повече от месец. Трябва да изчакаме част от партиите да осъзнаят, че правителството е опасно, за да искаме вот на недоверие. Системните партии ще носят отговорност. Асен Василев и Кирил Петков направиха доста пари през последните месеци и ще си хванат шапката. Енергийният министър каза, че Балкански поток е добър проект, но ни обвини защо сме го направили. От нас зависят Сърбия, Унгария и други страни. По този начин имаме лост за влияние срещу Русия. Ако Москва спре газа, ще прекратим доставките и за други страни“, каза още Биков и допълни, че страната ни получава синьото гориво на най-високи цени.

„Обикаляме страната и виждаме, че управлението ще се счупи в нас, без да се намесваме. Мобилизираме си хората и им казваме, че няма от какво да се срамуват. Трябва да се спре разрушителното управление от последните 2 години. ЕНП постъпва така, както всички цивилизовани хора. Чувстваме се подкрепени. Това, което прави Бойко Рашков, ще му се върне“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ-СДС

снимка Архив

Similar Posts