| | | | | |

Гнусно: Пиарката на Просто Киро блесна с удивителен правопис и… сексуални намеци към говорителя на прокуратурата

Мила ми Сийке,

Камък ми падна от сърцето, като те видях! Че си бях помислила, да не си болничка нещо, или пък да не би онази чибурашка с каскетчето да те е санкционирала нещо.

Ама, защо бе миличка, все на теб се падат най-трудните задачки, тези от типа неизпълними. Пък после глупавка си била, русичка си била, не си била била ставала / за кое впрочем? щото за някой неща напълно си ставаш/.

Ама така , като ти тръгне наобратно, после иди се обяснявай, че нямаш сестра.

Та днес, скъпо ми съкровище, ти се наложи да направиш един стейтмънт /изявление/, дато си три от три. В смисъл има три твърдения, които точно и трите не са верни.

Та да минем по същество…..

Ако твърдиш, че в шкафчето на важен ваш съдеец са намернени харии със заплахи и куршуми….?

Ама скъпо ми Сийче, и децата знаят, че до кабинета на този ваш важен съдеец се стига от строго охраняван вход, със специална карта /на практика този кабинет на този уважаван ваш съдеец е непристъпен/ освен от него съмият. Ама тогава пък ще трябда де се усъмним в раздвояване на личността, което не знам дали не би попречило на изпълнението на спец служебните му задължания.

Въпреки, че като следя теб и онази другата мъжката чибурашка – не, не ви пречи!

От друга страна нараства в мен питането: Абе вярно ли е , че това отдавна работещо по вашите спецпоръчки лице, към този момент няма нито една осъдителна присада? Щото , ако е така, както си мисля, че е , то кой по дяволи би заплашвал този мил чибурашковец , като неговото име е свято за престъпния свят и неговата дейност е никому непопречила.

Пък накрая се питам, вие скъпа ми Сийке, от колко години насам опазвате това свещенно лице и го държите със собствена охрана и ако е вярно, че това не е от вчера – то ще означава , че този достоен наследник спецмъж е бил заплашван и по -рано. Но ти, като едно мило момиче си ни го спестила.

И ми се ще да те попитам, ненагледна моя, дали пък да не поискате от някого /НСО,БНБ,БНТ,ЖЕНСКИЯ ПАЗАР…/ данните от камерите, че това би ускорило процеса /ако такава мисъл ви минава през ума/.

Иначе механизмът е ясен – проникваш в личния вход, отваряш личният шкаф /абе там вие не си ли държите там само кюлчетата?/ на охранявано от години лице и те така слагаш заплаха в него.

Браво, Сийче! С днешната си изява напълно заслужи титлата най-достойна от достойните и най-неприкосновена от неприкосновените пазители на най-скъпото на народа.

А, само да попитам колко струва, скъпоо ми Сийче, таз охрана от години на един човек дето, има нула осъдителни присъди и също така, не е ли време и на теб, скъпа Сийке , да ти сложат една охранка? Шото така си малко, като една Червена шапчица, сама пред страшния , страшния вълк.

И баба ти, де.

от фейсбука на Диана Дамянова

Similar Posts