| | | |

Борисов в изключителна форма, съсипа с тънък хумор кабинета “Петков” СНИМКИ

Бойко Борисов е събрал цялата парламентарна група на ГЕРБ в Хасково заради нескопосаното управление на правителството на Кирил Петков. 350 човека присъстват в залата на театъра.

Само в едно са по-добри от нас – кражбата! Крадат от всичко, заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ

Асен Василев пита как можело избран от народа премиер да бъде тричан от опозицията. Как си позволявате да говорите от трибуната на парламента за нас?! Сега ви се връща – с вашите камъни по вашите глави.

Да ви пожелая един хубав ден и да пожелая да влезе някой в парламента да направи тест за наркотици на управляващите. Когато шмъркат и се бият, колят и квичат, понеже има изключителен медиен комфорт, това все едно не съществува

добави той по адрес на скандалното видео на министъра на културата Атанас Атанасов, което той пусна в петъчния ден.

Борисов коментира и боевете, които се разиграват в Министерския съвет (МС) с виц:

“В Перник в една дискотека минали едни като нашите и гледат бият се и ги питат: “Извинете, това частен бой ли е или и ние може да се включим”. Та така – и ние от ГЕРБ питаме дали може да се включим в боя”.

Залата избухна в смях.

“Само в едно са по-добри от нас – кражбата! Крадат от всичко! И се държат точно като мутри”, допълни бившият премиер.

“Вчера управляващата коалиция в лицето на Тошко Йорданов в бТВ лично го слушах, понеже чаках Томислав да гледам да ми достави радост на душата. Вчера щастлив петък – цял ден гледах Тошко Йорданов и Томислав Дончев. Тошко Йорданов каза, че премиерът убеждава ЕК, че юни ще вдигнем ветото през РСМ”, каза той.

Сутринта Радев избухна: “Защо правихме КСНС – там не се ли обединихме всички партии в договора за добросъседство. Това го казва той, не го казвам аз”, добави Борисов.

Накрая дойде офертата за Каримански – или се откажи, или отивай на гурбет и освободи място на Гюров. Аз и Гюров го гледах, който каза за председателя на БНБ Митко Радев – изключителен човек, който много трудно намерихме и доведохме в България, че видите ли той бил виновен, че не контролирал носенето на чували, каза той.

Гледам и за бежанците – хаос. Всичко катастрофира и няма оправяне. Ще вземат милиарди, скъпи българи, или ще ви оставят на някого да ви оправя и да ви изпъва каиша. Но това няма да сме ние. Или веднага, или Радев да си носи отговорност

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук
снимка фейсбук
снимка Фейсбук
снимка Кадър

Similar Posts