| | | |

Опасно е, че с лъжите си Кирил и Асен заплашват националната сигурност на България

Кирил Петков нито е чел и спазва закона, нито познава реалния живот. Той е българин отскоро и начина му за защита на българите и националния ни интерес му е просто аматьорщина.

Това каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова на среща с актива в Хасково, където присъства и лидера на партията Бойко Борисов. Ето какво каза още:

Живеем в държавата на държавната измяна, извършена от временно изпълняващия длъжността министър-председател. Кирил Петков не знае с кого е подписал така нареченото “писмо”, което всъщност е меморандум от името на държавата за 1 млрд.долара.

А то уж беше подписано с настояването на Американското посолство и американското правителство.
Те опровергаха това и го нарекоха недоразумение, а Асен Василев просто лъжеше.

Просто Киро и Просто Асен подменят дневния ред на държавата, но по-опасно е, че с лъжите си заплашват националната сигурност на България.

Вчера въпросният временно изпълняващ длъжността премиер си позволи да изложи на опасност живота на български офицери, като обяви по време на публично заседание на парламента специална акция на българското разузнаване в Мариупол за спасяване на нашите моряци.

Кирил Петков очевидно мисли, че по време на война българските разузнавачи отиват с дипломатическите си паспорти, кацат с правителствения самолет, облечени в костюми и казват и на украинските и на руските войски:
Ние сме тук, за да спасяваме.

Кирил Петков нито е чел и спазва закона, нито познава реалния живот. Той е българин отскоро и начина му за защита на българите и националния ни интерес му е просто аматьорщина.

Петков коментира и НСО, на която може би е ядосан, че не успя да го спаси от снежните топки на Шипка. Коментира и Държавна агенция „Разузнаване“, която иска да овладее, за да постави калинки. Всички виждаме кадровия подход на четворния сбирщайн – родата, баджанака, любовницата-всички на държавната трапезата.

В продължение на две години се тиражираше темата за подслушванията. Оказа се абсолютна лъжа. Медиите осигуряваха ефир на Бойко Рашков, на Мая Манолова, на Николай Хаджигенов и на Арман Бабикян, на всички знайни и незнайни борци срещу подслушванията. Две години те лъгаха, че “диктаторът” Борисов и правителството на ГЕРБ подслушват опозицията и мирните протестиращи.

Комисията за контрол на специалните разузнавателни средства излезе с официалния си доклад за 2020 г., че подслушванията в България са нула. Аз имам опасения, че това сега не е така.

Подслушванията за 2020 г. са нула, а работата на настоящото правителство е две нули.

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук

Similar Posts