| | | |

Какво пречи в МВнР да бъде оборудван будоар с душ кабина, където да бъдат изглаждани обтегнатите отношения с „Дондуков 1“

Теодора Генчовска пренебрегва сексапила при общуването си с Кирил Петков, започва поста във фейсбук на Стоян Кирчев

Външният ни министър Теодора Генчовска се оплака на закрито заседание на парламента, че МВнР и премиерът водели две различни политики спрямо Северна Македония. След това тя замаза гафа, като заяви, че нямало нищо подобно, между тях царяла яка спойка. Досущ като в „Последно танго в Париж“, където Петков бил новият Брандо.

Но колкото и да обикаляме около гърнето, явно е , че родената в Павликени госпожа не е налучкала прекия път към сърцето на премиера. Това явно се дължи на грубия аскерски бекграунд на министърката, която е пребродила не една военна академия в кариерата си. Но всички знаем, че г-н Петков си пада малко плейбой , и за да се влезе под кожата му, малко сексапил не е излишен. Генчовска може да вземе пример от Лена Бориславова, която буквално е омагьосала шефа на кабинета. Какво пречи на Теодора и тя да си направи стайлинг със закачливо кокче. А не да ходи с безобразна фризура като на даскалица по химия в командировка.

Тук не става дума да стигаме до крайности, както навремето Клеопатра се явила полугола на Юлий Цезар, след като я разопаковали пред нозете му, увита в килим. Не, няма да разваляме семействата на управляващите, но малко кокетство никога не е излишно. Ами дори и доста утилизираната Фон дер Лайен, след раждането на 7 деца, намери у себе си достатъчно палавост, за да накара Петков да си направят нахилено селфи. С оглед той да позволи на Скопие да влезе в ЕС с фалшив паспрт.

Нищо не пречи на Теодора да си поизтъни веждите. Както редовно правят Лена Бориславова и военният ни министър Драгомир Заков. Очилата също могат да се заменят с лещи, за да не стряскаме децата, както прави доктор Ох Боли.

Не е излишно Теодора да поработи малко и над изказа, като вкара повече фриволност в него. Равният тон, заимстван от встъпителните слова на Людмила Живкова, Светла й памет, пред „Знаме на мира“, няма как да се хареса на Петков, свикнал на много по-разкрепостен антураж.

И ако нещата съвсем не потръгнат, Генчовска може да ползва жокер от великолепната дамска Библия, сп.“Ева „ Там премиершата Линда довери, че Петков бил най-достъпен и контактен в банята, докато се бръснел и оформял траволтовските си бакенбарди. Ами какво пречи във външното ведомство да бъде оборудван будоар с душ кабина, където да бъдат изглаждани обтегнатите отношения с „Дондуков 1“?

Ако Генчовска направи споменатите дребни кокетни промени, София ще може по-лесно да изпрати бомби на Киев, без да се разтуря Четворната коалиция. А и Корнелия няма много да писка, след като едно преобразено и засукано маце ни е направило военна мишена за Путин.

Similar Posts