| | | |

Кирчо взима кинтите и иска да бяга, защото дори и сред избирателите му няма чак толкова глупави, колкото него

Управляват ни богохулници и предатели. За тях Великден е само яйца и безглутенови козунаци и “честит Великден”. Както Рождество е “честита Бъдни вечер”. ,пише журналистът Николай Бареков в профила си във фейсбук и продължава:

Казали му на премиера Петков “Христос Воскресе”, а той отвърнал: “Благодаря, ама Лена вече ми го докладва”. И т.н.

Ясна е датата, на която Киро Петков ще го гоним с камъни.

За празника на Светите ни братя 24 май ще е, защото безродникът се кани да омърси и тази дата.

Точно днес, преди Великден, Петков пак опитва да омаловажи Великото събитие на Възкресението на Божия син, защото реши да пусне “новината”, че щял да “мести ветото на Македония за по-нататък”.

Няма по-голям национален предател и не е имало след Хаджииванчович, който подписа през 1873 смъртната присъда на Левски от името на Султана!

Когато погази Конституцията канадският измамник, още тогава трябваше да ви светне на всички, че ще прегази и парламента, само и само за да угоди на господарите си, които инсталираха този амбулантен търгаш с ментални и когнитивни проблеми за премиер на 1341 годишна нация! След 14 века – в България се докарахме и дотук?!

Ако поне беше чел малко книжки, вместо опорките на Урсула и Мустафата, Киро щеше да знае, че глупостта за някакво вписване на българите в конституцията на СРМ редом с власите и ромите е лабораторен фейк като условие за падане на ветото, подаден му от някъде отвъд океана и изфабрикуван от други неграмотни, но услужливи като него “харвардски” мекерета и безродници.

Истината е проста: Македония е чисто и просто България, а ние сме един народ, разделен в две държави.

Това трябва да се признава от ЕС, а това зависи и от нас.

Българите са държавнотворен народ в Македония, защото македонците са чисти българи, докато другите етноси са малцинства.

Чети, бре, Кирчо! Ама Кирчо не ще да чете. Кирчо взима кинтите и иска да бяга, защото дори и сред избирателите му няма чак толкова глупави, колкото него.

Лошото е, че вече стана традиция Киро Петков и безродната му сган във властта, лорерки, нудисти, будистки, джендъри, наркомани и безполови, третополови да развалят всеки светъл християнски празник за народа ни с всевъзможни простотии и предателства.

Редно е до 24 май тази гавра с България да бъде прекратена.

Николай Бареков снимка Фейсбук

Similar Posts