| | | |

Румен Радев-Каската със съдействието на ДБ разруши цялата държава

България потъна в комунистическото блато. Последните дни са особено тъжни за страната. Срамни. Пред очите на всички украинският външен министър Кулеба стои в София и ни се моли за помощ. В отговор чува от президента Радев: Защо не спрете тази братоубийствена война ? Този въпрос издава напълно ниският интелект на заемащия поста държавен глава на България. Сякаш Украйна започна тази война, с „братята си“, които избиват жени и деца в гръб, разрушават градове и грабят домовете на беззащитни хора.

Молбите на украинския външен министър срещат от една страна стената на четворната коалиция, празни приказки, обещания, ще видим, ще анализираме, ще, ще…а от друга просто омраза от руските партии БСП и „Възраждане“. Нито патрон, нито пирон за Украйна, плаши Нинова. Това е срам, национален срам.

Аватарът на Радев Стефан Янев, дето и до тоалетната не ходи без разрешение, успя да счупи тъпомера като обяви, че Украйна се самонападнала и не трябва да даваме оръжие, за да свърши по-бързо войната. Кулеба просто не трябваше да идва в София, екипът му можеше да спести тази визита с информация кой управлява в България и какви политически ветрове духат в София.

Страната е до ушите в комунистическото блато, от което смятахме, че уж сме се измъкнали. България е в икономически и политически колапс, а вече и в международна изолация. Не бива да забравяме кой ни докара до тук. Името му е Румен Радев-Каската. С действията си от лятото на 2020 година и със съдействието на уж десни партии и коалиции като „Демократична България“ Радев разруши управлението на ГЕРБ, но заедно с него разруши и държавата. Целенасочено. За да може той да управлява еднолично. Радев е бащата, майката, тъста и свекървата на сегашната четворна коалиция, докопала се до властта благодарение на него.

Припомням една история, за да разберете за какво говоря.

Пост във фейсбук на дълбоко неизвестният Милен Матеев, втори в листата на „Продължаваме промяната“ във Велико Търново от 1 ноември 2021 година по време на предизборната кампания. В този ден Радев е на среща с избиратели в Павликени. В момента Матеев е председател на правната комисия в НС.

Ето какво пише той тогава:

Поредния емоционален ден от кампанията.

Сред множеството обградило Президента на площада в Павликени, тъкмо се добрах до него, когато загрижен гард на НСО застана пред мен и аз възроптах: „Ама, моля Ви, ние сме от листата на Продължаваме Промяната…“

Тези думи имаха незабавен ефект.

Радев се извъртя с усмивка на лице и с протегната ръка към мен : -Здравейте! Елате! Поех здравото му ръкостискане и му заявих, че за мен е чест да стисна десницата на най-достойния президент на България и че искам да му благодаря, че той започна Промяната. Президентът се наведе леко към мен и каза:

– Не, аз искам да Ви благодаря. Искам да Ви благодаря, че сте се захванали с тази мисия.

Вярвам, че Радев, Петков и Василев са хора отдадени на каузата да променят България.

Знам,че е невъзможно да убедя всеки независим българин в това, но ще направя всичко по-силите си да го сторя.

Нещо неясно ? И към момента „промяната“ по отношение на руската агресия в Украйна следва плътно линията на Радев-ненамеса, изчакване, снижаване, каски и бронежилетки, но никакви оръжия и т.н. И всичко това на фона на безпрецедентното решение на САЩ да възстановят програмата „Ленд-лиз“ за първи път след Втората световна война. С тази програма САЩ и Великобритания спасяват СССР и изпадналият в прострация Сталин от пълен военен крах.

На фона на решенията на румънския парламент, с които се отменят ограничения за предоставяне на стотици танкове, самолети и тежки оръдейни системи на Украйна. На фона на решенията на неутрални държави като Швеция, Финландия и Австрия за милиардни военни помощи за защитниците на Киев, Одеса, Харков, Мариупол и десетки украински градове.

Твърди, се, че „промяната“ е руско-китайски проект. В тези срамни дни това се потвърждава категорично. За техния баща Радев няма смисъл да коментираме-човекът на Решетников до момента нито веднъж не спомена Русия като агресор, даже предрече как Москва бързо ще спечели войната.

Като споменах Румъния по-горе, идва въпросът тя по-далече ли е от Украйна, с която има обща граница ?

Това разбива кремълските опорки, повтаряни от президент ,премиер и останалата русофилска пасмина как ние сме само на 300 километра от войната и ако доставяме оръжие, ще станем участник и мишена. През Втората световна война България като съюзник на Тристранния пакт не обявява война на СССР. Нито един български войник не отива на Източния фронт. Това не пречи на 5 септември 1944 година Москва да ни обяви война, като претекст за нахлуване в България и последвалата „съветизация“ и „окупация“. Докато в София съветски агенти като военния министър Маринов умишлено протакат изтеглянето на българските военни части от Македония и реално организират преврата на 9 септември 1944 година.

С какво ни помогна тогава снишаването пред Москва ?

Сега, в 21 век, новите „мариновци“ пеят същата песен.

Излезли ли сме от ЕС и НАТО, без да разбера, попита днес в социалните мрежи един бивш депутат от СДС по повод срамните сцени с посещението на Кулеба и украинската делегация у нас, наречено от някаква дълбоко неизвестна какичка от управляващата партия „протоколно“.

И ние това се питаме след информациите, че САЩ ще забавят доставките на самолетите Ф-16, защото се опасяват от предоставянето на техните характеристики на руското разузнаване. И няма как да е иначе, след като във военното министерство, военното разузнаване и ДАНС бяха разкрити множество руски шпиони. А щом шефът на Военното разузнаване е син на румнаджия, работил за ГРУ, какво да очакваме по веригата надолу ?

Само български премиер или президент не е стъпил в Киев, за да подкрепи Зеленски. Украинският президент не е говорил само пред българския парламент. Защото Нинова не дава. Благодарение на Радев-Каската и пионките му България вече е в международна изолация, макар формално да се води член на ЕС и НАТО.

На всичкото отгоре хората на бившия летец ни подготвят нова порция от същото-русофилът Янев и неговата партия.

Докато на власт бе Борисов Радев наричаше страната ни „блато“. Доволен ли е сега след година управление на неговите пионки в две служебни и едно редовно правителство ? България не само е „блато“, а комунистическо блато, командвано от социалисти, копейкиновци и ухилени идиоти като Киро.

Колега ми изпрати вчера снимка от европейския парламент на срещата на евродепутати с кмета на Мелитопол, отвлечен от руските войски, малтретиран в плен и освободен при размяна с пленени руснаци. Един, единствен стол празен. На табелата пред него пише: Сергей Станишев, България, ПЕС. Роденият в Херсон другар предпочел да избяга, защото е комунист второ поколение, тоест слуга на Москва. За да не обърка правата линия.

Срамно, недостойно, но типично по комунистически.

Автор: Иван Михайлов/ breaking.bg

колаж Цветан Фиков

Similar Posts