| | | | |

Франкенщайн изгаря заедно с чудовището, което създаде! И не забравяйте, циркаджии, пред кого коленичихте, за да не издава указа за Гешев

КИРЕ, ИЗГАРЯШ ЗАЕДНО С РАДЕВ! Така започва постът на издателя Недялко Недялков в личната му страница във Фейсбук и продължава:

Какво сега – да се трогна от внезапния катарзис на киретата и дабълите, че Радев е „ReZidenta“, “агент на Кремъл” ли?

Сети се Мара да се побара. Че аз това го пиша, твърдя и доказвам от август 2016 г., когато БСП издигна почти неизвестния шеф на ВВС за кандидат-президент.

Седма година им набивам в тъпите канчета, че Радев бе предложен на Корнелия Нинова лично от генерал Решетников, резидент на ГРУ, близък с Путин, бивш военен аташе в България.

Нима не знаехте и не бяхте чели в ПИК, че Радев лобира за шведския „Грипен“ вместо за американския „F-16“?

Нима не знаехте, че никой не канеше Радев по света, защото го таксуваха като руски човек?

Нима не знаехте, че го изгониха от Естония преди посещение в свръхсекретна база на НАТО, защото не се ползва с доверие от съюзниците?

Нима не знаехте, че е нарушил грубо правилата на НАТО и съюзническата авиация, като е осъществявал полети без задължителен лекарски преглед?

Нима не знаехте, че двама негови съветници са обвиняеми в прокуратурата по съмнения, че са издавали на Русия държавни тайни на НАТО?

Нима не знаехте в крайна сметка защо Гешев нахлу в президентството – именно за да обискира кабинетите на тези съветници и да ги уличи документално в измяна?

Нима не знаехте, че съучаства в държавен преврат, финансиран от протежирания от Кремъл Васил Божков? Нима не знаехте, че Васил Божков бе пуснат от ареста в Дубай след намесата на руските служби за сигурност?

Знаехте, йезуити и фарисеи безподобни, как да не знаехте! Но докато ПИК вадеше мръсната истина за „льотчика“, вие късахте ризи под неговия юмрук в напън да свалите „Боко Тиквата“. И крещяхте сърцераздирателно „Мутри вън“, само и само да докарате вашите мутри на власт! И официално се подредихте в Инициативния комитет за преизбирането му, напук на доказания евротлантик и демократ проф. Анастас Герджиков.

Кой менажира фантомния проект „Продължаваме промяната“? Кой лансира любовника на Спецов – Асен Василев, и ментално увредения Кирил Петков за служебни министри? Кой се изцепи, че България би била „едно щастливо място за живеене с министри като Кирил Петков и Асен Василев“?

Бащицата ви Румен Радев, кой друг. Кронос, който сега изяжда децата си със себесъхранителен рефлекс, за да не му се „лепне“ тяхната низост.

Но тогава той не беше „ReZidenta“, нали? А „господин президентът, който положи основите на промяната“.

Наздраве, Дамянова, наздраве, Рашков!

Номерът този път няма да мине – Франкенщайн изгаря заедно с чудовището, което създаде.

И не забравяйте, циркаджии, пред кого коленичихте, за да не издава указа за Гешев!

Similar Posts