| | | |

Борисов избухна: Къде ви е Гошо Боеца, предател, целуваше знамето на ГЕРБ и мен в тази зала

Хората във Видин посрещнаха Бойко Борисов с възгласи “Киро – вън” и “Оставка на правителството”.

“1 година застой! Ако управляваше ГЕРБ, трасето Видин – Монтана – Враца щеше да се строи с максимални темпове и шофьорите вече да карат по магистрала.” Това написа в социалната мрежа фейсбук по-рано той днес.

“Когато започнах да зависи от мене, във Видин имаше 4 колони от едната страна в нивата. Положих такива усилия да ви направя мост. С Меркел правим европейския бюджет. Единствената държава, която взе толкова пари по време на ковида, е България. С 2 млрд. евро получихме повече. Но аз се нацупих, че Европа дадоха пари за други, но за Северозапада на България няма. Само ние сме довеждали пари у нас. Сега – нищо. Пътят не е кърпен 1 г. А им ги оставих парите в сметката. Сега щях да дойда по асфалт.

На всеки 20 дена бях по трасетата, а сега не съм и ми се реве. Пътят е изкъртен. Една година промяна – чудовищна работа. Оставихме ви парите в сметката, за да не могат тия негодници да кажат. Оставих ги да ги построите, за да дойда по асфалта. Защо спите бе видинци? Къде ви е Гошо Боеца? Е, тука беше и целуваше знамето на ГЕРБ и мен и ви предаде. Предател! Ръководител на ГЕРБ”, разгневи се експремиерът Борисов.

“Всеки ще си го получи – от живота, от Господ. Какъв е рискът пред ГЕРБ и СДС? Мостове, градини, булеварди, санирани блокове… Всичко ми е минало през главата. Вчера по нито една телевизия не искат да кажат името на посредника – фирма, която е резервирала капацитет от газ на гръцкия терминал. Сега вместо от евтиния, трябва да взимаме от скъпия частен газ. Те са нагли. Да открадне по 100 милиона на месец – това е бяло крадене. Първо започнаха да теглят по половин милиард на седмица. Тази хора работят с милиард, говоря за взимане. Каква им е схемата?

Правят сметка, че кражбата така ги сплотява, че няма да паднат. Но третата година, когато влезем в управление, първото нещо, което ще заварим, са падежите на заемите за милиарди. Новото правителството след 3 г. ще трябва да връща заемите на тези, които тогава ще са далеч на островчета. България отчита най-големия дефицит след Орешарски. Сега ще си платима заедно за гаволъка. Българинът разбира, когато плаща.

Дефицитът в ЕС намалява, само в България расте. Радев викаше, че ако имаше още такива като Кирчо и Асенчо, България ще върже. Бебетата да се готвят да връщат заемите. Ицо Хазарта ще им пее – те ще връщат. И да увеличат разходите за лихви з над 700 млн. лв. Ето го пътя до Монтана. Всеки понеделник ви го правят. А тепърва ще се вкарват новите социални пакети”, каза Борисов.

“И децата знаят, че изнасяме оръжие. Нинова излиза и казва, че Борисов иска. Ако искате, изнасяйте. Вие сте управляващи. Ние трябва да помогнем на НАТО и нашите приятели в Украйна. Всчера гледам едно лакирано момиче в “Панорама” и казва, че те са най-евроатлантическото правителство. това са хора, изгубили всякаква реалност. Казвам – българинът в голямата си част не одобрява войната. Но сега е време разделно – или си тук, или си тук.

Ето руснаци, ето украинци – няма нито един взривен газопровод. Там, където са мангизите, няма разрушения. А при нас точно там са ястребите. При мене бензинът беше 1,20 – 1,30 лв. Сега е 3 лв. Миро Найденов ми звъня, че бил в Гърция да си купи агнешко. Където килото било 7 евро. при нас 35 лв. е цената.

Мика Зайкова ми стана любимка – честна жена. Критикуваше ни, имало е защо. Прагът на бедност се вдигна на 22%. Над 100 и кусур милиарда имаше спестявания по нашето управление. Те не се уважават, те се карат. Днес е Светла събота и трябва да си кажем какво сгрешихме. Да се наказват хора с предварителен арест, не аз, но всички. Това повече ГЕРБ няма да го прави. Ние трябва да сме промяната”, каза Борисов.

Той попита защо Нинова не излезе и не признае, че България изнася оръжие за Украйна.

Борисов каза, че със сигурност ще се стигне до вдигане на данъци, за да се върнат заемите на “тези, които няма да може да ги намерим, защото ще са по островите

Бойко Борисов снимка Кадър
снимки Фейсбук

Similar Posts