| | | | |

Ако има нещо по-гнусно и жалко от премиер-дегенерата и порношайката му в българския политически живот, това е частната партия на Прокопиев – ДБ или както там се казва в момента

от фейсбук профила на Петьо П. Блъсков

Ако има нещо по-гнусно и жалко от премиер-дегенерата и порношайката му в българския политически живот, това е частната партия на Прокопиев – ДБ или както там се казва в момента.

“Полезните идиоти” неофициално се коалираха с комунистите на последните местни избори, а в последствие влязоха официално в гнусната коалиция с БСП, за да съсипят държавата по традиция, както всеки път, когато комунисти се докопат до власт.

Уличните кресльовци, които по цяло лято се разхождаха по жълтите павета и се наливаха с мастика, заради седемте апартамента на Цветанов и заради някаква тераса, в момента са напълно слепи и неми за деветнайсете палата на наследика му. Не само това, ами и обожават комунистическия следовател. Изказват се денонощно по студията колко подходящ бил за нови постове, подкрепяли го напълно.

Неми са също за загробващите седем милиарда дълг, които, в съучастие с комунистите и дегенератите, изтеглиха, но ореваха света, когато Орешарски изтегли един. Децата ни щели да ги плащат, краят на света било това, четири месеца лежаха по палатки. Сега – нито думичка – лапат.

Ревяха срещу Лозан Панов по-силно отколкото ревяха срещу Гешев. Изведнъж – тишина. Дадоха им команда: “Тихо, вече е от нашите!”.

Ревяха срещу Гешев, две години се търкаляха по площадите, и се наливаха с бира за “съдебна реформа”, което в техните мухлясали мозъчета значи само едно – махаме тези, слагаме нашите. По това време докладваха на тартора им, че Маджо не бил съвсем доволен от цирка.

Изведъж – тишина. Няма Гешев, няма съдебна реформа.

Уплашиха се, палячовците, да не им секне папкането без време.

Отрочетата на всевъзможни сатрапи и комунистически родове в момента не съществуват. Командите от Москва чрез Корни директно им се спускат и на тях. Равнис, мирно, тихо!

По-ниски от тревата, по-тихи от спалнята на Дончева. Марш!

Карикатура: Ивайло Нинов (велик)

Similar Posts