| | | |

Такива отвратителни непукисти, тръгнали да искат извинение от Борисов

от фейсбук профила на Георги Малчев

снимка Архив

Гражданинът Борисов да се яви в НС и се извини на ПП и коалиция !
Прозвуча като заповед !!!!!!!

За какво да се извинява бе, клатиемертек ? За какво ?

Вашият премиерин в оставка стана такъв с .-..лъжлива декларация!
Да се е извинил? НЕ.
Шест месеца същият този некадърник и политически взломаджия не се извини и един път на ..обществото.

Вашият финансов министър в оставка и кандидат за премиер препоръча на редовите българи и то от трибуната на НС …..да го духат!
Той се извини само на …председателя на НС / ваш човек/за тази вулгарност и то не за друго, а че ….духането бе адресирано до…..бедните, а председателят не е ТАКЪВ.
Щото не е БЕДЕН и му се дължи извинение.,

Правилно !!!!!
Всеки ден обиждахте и говорехте от тази трибуна нелепости за избирателите на ГЕРБ-СДС-почти милион хора, били мутри, били прости, били “бивши “хора”, що не се извинихте бе, СМОТАНЯЦИ.

За Борисов и тогава когато управляваше и сега когато е само…..гражданин , не се спряхте да говорите ЛЪЖИ И СКВЕРНОСЛОВИЯ, БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО-ЧЕРНО НА БЯЛО.

Що не се ИЗВИНИХТЕ?
Арестувахте го незаконно-ЗАЩО НЕ МУ СЕ ИЗВИНИХТЕ?

На мястото на Борисов, аз щях да се отзова на поканата ви и щях да дойда с едно неподозирано за вас мнозинство-сумарно Борисов и така щях да ви се извиня, че щеше да се наложи медицинска помощ.

ИДИОТИ, половин година си играеха на …управление и сринаха и икономика и авторитета на България, колкото и да е малък и то благодарение на Борисов, как пък не се сетиха да се ИЗВИНЯТ.

ПАРАПЕТНИТЕ ви изпълнения граничещи с римски разгул и оргийност и то пред света , а не само пред българското общество, на фонът на повсеместна мизерия и то благодарение на ВАС ОТ ПП, пак няма ИЗВИНЕНИЕ , а само от девет кладенеца вода някакви мъгляви обяснения.

Сменихте хартиените бюлетини с машини, прецакахте българите в мнозинството им, пак не се ИЗВИНИХТЕ.

Такива отвратителни НЕПУКИСТИ, тръгнали да искат извинение от Борисов.
И всичкото това направено въпреки несъгласието на….мнозинството българи.
Пак не се ИЗВИНИХТЕ.

Борисов да ви дойдел……диван чапраз ли да ви стои ?

Излезте и се ИЗВИНЕТЕ И кажете , г-н Борисов, АКО ОБИЧАТЕ И СМЯТАТЕ ЗА НУЖНО, МОЛИМ ВИ, ЗАПОВЯДАЙТЕ В НС, за да обясните думите си.

Цивилизовано, възпитано и …. с политически такт.

Нахлухте в живота ни най-безпардонно със …секс, дрога и лъжи, а искате от наш представител от негово име и от наше, да ви се извинява.
Може ама в ….ШЕСТЪК.

Преди дни ви смляхме на местните избори и то безапелационно, вместо като ..истински политици да си посипете главите с пепел, тръгнали да пазарят …независими и зависими депутати за мнозинство в парламента.

Similar Posts