| | | | |

Шокиращи ВИДЕА 18+: Полицайката Симона лъсна с белезници и напомни за мутренските времена с тези думи

Появи се скандално видео с полицайката Симона Радева, за която има данни, че е съдействала на Георги Семерджиев да се укрие след жестоката катастрофа на кръстовището на бул. “Черни връх” и бул. “Арсеналски” в София, при която загинаха две момичета

снимка Кадър

Клипът се разпространява в социалната мрежа, а на него Радева, закопчана с белезници, рапира песен, чийто текст напомня мутренските времена:

“-Ало, добър вечер, шефа се обажда! Събери борците, че един досажда

-Тъй вярно шефке, слушам веднага. Кажи как го искаш?

-Вързан без крака”.

Припомняме, че Георги Семерджиев е привлечен в качеството си на обвиняем от прокуратурата, задържан е за 72 часа и се намира в столичния арест. Той предизвика катастрофата на столичния бул. “Черни връх”, при която загинаха две млади жени.

В същото време Симона Радева е служителката на МВР, за която източници на разследването твърдят, че е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие. Полицайката е и давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала полицейски атрибути.

Радева е отведена принудително в столичното следствие за разпит, а държавата обяви война на дрогираните зад волана.

По време на разпита ѝ Радева е разказала, че след катастрофата полицаи от 4-то Районно управление са отишли до автомивката на Семерджиев, откъдето са взели стълба и са я занесли до апартамента в “Лозенец”, където е живеел.

С помощта на тази стълба Семерджиев се е прибрал през прозореца, тъй като няма ключове. Те били изпаднали при катастрофата и са намерени от разследващите по време на огледа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В Budilnikbg

Similar Posts