| | | | |

Доскорошните партньори са на път да се избият и се обвиняват взаимно

Симпатизанти на доскорошните коалиционни партньори от ПП и ДБ са се хванали за гушите видя Budilnikbg.com. Вадят се кирливи ризи, хвърчат обиди и обвинения. И всичкото това заради третия мандат, който президента Радев трябва да връчи на партия по негово усмотрение. Никак не им се изпуска кокала, ама никак

Публикуваме без редакторска намеса пост на симпатизант от ДБ

Към феновете на Кирил и Асен:

По полека с обвиненията към “Демократична България”. Не горете мостовете към единствената коалиция, която се държи отговорно, лоялно и с невъобразимо търпение към всички глупости, които творите ката ден.

Чета последните дни опорки на пепейци, че “Демократична България”, предала каузата и се договаряла с ГЕРБ и ДПС.

Къде го видяхте това договаряне, бе, вчерашни келеши? Точно вие ли говорите за “меки китки:, дето се сетихте, че Слави и Гроздан са ДПС 2 чак на шестия месец от общото управление и се навеждате пред всеки ултиматум на Корни?

Без Радан Кънев, Христо Иванов и “Зелено движение” вас нямаше да ви има.

Спомнете си кой положи основите на протестите (за природата, за законност), кой години говори за съдебна реформа, спомнете си “Росенец”, след който Кирил излезе с оня плакат “Мен не ме е страх” и с Асен станаха служебни министри … А после се гърчеше от страх пред Корни, дори оръжие на Украйна не пратихме.

Реформаторско правителство може да се състави и без в него да участват Кирил и Асен, Христо и Бай Танас. И ако не сте готови на такъв компромис, то значи не сте в политиката за реформи и промяна, а за постове и облаги.

P.S. От уважение към общата кауза промених някои обръщения, хайде сега се съсредоточете към градивната критика. Ако въобще имате какво съществено да кажете, разбира се.

P.S. P.S. Повода за този пост са постове като този от скрийншота. Подчертавам, че той е само за пример, като него има много в средите на ПП. И всички те са вследствие на непремерен изказ не на някой от фейсбук като мен, или този Коста, ами на самия премиер Кирил Петков с неговите “меки китки” и “ще се видим Октомври”, пуснати след заявката на “Демократична България”, че ще направят всичко възможно да се състави кабинет, ако ни бъде връчен третия мандат.

Similar Posts